NATURVIDENSKAB 13 tilbud

• Matematik-Bordtennis

Forløb omkring at lære om matematiske begreber som højde, længde, bredde og former med bordtennisborde, bats og bolde som omdrejningspunkter. Passer bedst til børn i alderen 7-10 år, men kan også tilpasse ældre elever.

• levesteder.jpg

Skoletjenesten på Den Blå Planet

Kom tæt på dyrene. Skoletjenesten på Den Blå Planet, Danmarks Akvarium tilbyder undervisning til børnehaver, folkeskoler, SFO’er, gymnasier og lærer- og pædagoguddannelser. På Den Blå Planetkan eleverne fascineres af havets dyreliv og fordybe sig i dyrenes tilpasninger til det våde element. Børnehavebørn og SFO-børn har også stor glæde af at kunne trykke næsen flad mod akvarieglasset og følge fiskenes liv.

• cykel.PNG

Vandets Vej - 7 km cykelrute

Hvordan laver man vand? Få svar på - Vandets vej - en 7 km lang cykeltur. På turen møder du 11 skilte med information og film om: Grundvand, drikkevand, regnvand, vandledninger, vandværket, kloakken, udnyttelse af regnvand, skybrud og oversvømmelser, renseanlægget, pumpestationer og rent badevand

• tredjekylle.JPG

Leverer rugeæg til udrugning

Vi leverer rugæg, som i selv ruger ud.

• Kastrup Søspejdere.jpg

Ud i det blå med Kastrup Søspejder

Kastrup Søspejder er en spejdergruppe i Det Danske Spejderkorps (DDS), som sejler i kanoer, optimistjoller og Svendborg Senior joller fra maj til oktober. Vi holder til i "Pynten" i Kastrup Gl. Lystbådehavn , Amager Strandvej 413, 2770 Kastrup.

Uden for sejlsæsonen leger vi, lærer noget om.navigation, søvejsregler, kort og kompas, bøjer og alm. spejderaktiviteter.

Vi kan tilbyde børn fra 8 år at prøve at sejle i vores både i nærområdet ud for havnen. Vi går op i sikkerhed, og derfor bærer alle søspejdernes redningsveste.

• animal-easter-chick-chicken.jpg

Det at holde høns i haven

Det at holde høns i haven og fortælle årets gang i hønse gården

• 1104px-Kastrup_Kirke_Copenhagen.jpg

Kastrup Kirke

Kom på besøg i Kastrup Kirke! Vi har kunst, sang, præster, kreativitet og masser af historier, særligt bibelske fortællinger.

• Skolegårdskort.png

Find vej i skolegården

Amager Orienteringsklub tilbyder at tegne orienteringskort med faste poster og ruter over alle kommunens skolegårde. Kort, poster og ruter er særdeles velegnede til at iværksætte bevægelsesaktiviteter integreret i den almindelige faglige undervisning. Det er nemt og enkelt for lærerne at planlægge og gennemføre, og det er motiverende for eleverne at deltage i.

• Mobil sauna.jpg

Vinterbadning

Kysten og havet er ikke kun interessant i de varme måneder. Når det bliver vinter og frosten bider i kinderne er der mulighed for at give klassen en fantastisk sanselig fællesoplevelse med vinterbadning og brændefyret sauna. Turen kan også bruges som redskab til at vurdere samspil mellem krop, træning og trivsel.

• Dykkere ved Kastrup.jpg

Blå Base - oplevelser og læring i det blå

I det salte vand omkring os er der et mylder af små og store dyr, som lever af hinanden. På Blå Base kan man undersøge livet på det lave vand, man kan prøve at snorkle, gå i waders og fange krabber. Målet med den Blå Base er, at skabe "blå oplevelser" ved havn, kyst og hav.