Skolen i virkeligheden / Egedal

Brug virkeligheden Lær mere

…eller vælg efter

Fag
Målgrupper
Tidspunkter

Et udpluk af kommunens

Spændende forløb

FORDELSKOMMUNE
Håndbold er fedt og kan spilles på mange måder og steder. Det vil vi i HØJ gerne komme og vise både elever og lærer.
FORDELSKOMMUNE
Kong Svend gruppe – DDS Spejderne i Smørum – tilbyder, at eleverne kan komme på besøg og prøve at lave mad over bål. Vi skal have tændt bålet i det fri og prøve hvor svært det kan være, når komfuret er skiftet ud med et bål.
FORDELSKOMMUNE
Ølstykke Tennisklub har fået ansat en cheftræner på fuldtid og vil derfor gerne udnytte denne mulighed for at være mere synlig på Egedals skoler. Klubbens langsigtede vision er, at alle skolebørn i Egedal Kommune kan spille tennis på et grundlæggende niveau, når de går ud af skolen. Første skridt mod visionen er at samarbejde med idrætslærerne på udvalgte skoler. Her håber vi sammen at kunne udvikle et godt koncept for, hvordan tennisklubben kan støtte op om idrætsundervisningen i tennis.
FORDELSKOMMUNE
Giv alle børn en populær vej til øget livskvalitet og sundhed gennem en idræt. For børn med ADHD og lignende udfordringer, og som ikke er til holdsport, kan det nogle gange være svært at finde en disciplin, der rammer krop, sind og frem for alt: smilet!  
FORDELSKOMMUNE
Besøg et moderne dansk landbrug i Egedal. Dansk landbrug er i første række i forhold til den grønne omstilling samt når det gælder anvendelse af ny teknologi og udvikling. Hos gårdejer Keld Stenlien kan skoleklasser besøge et moderne landbrug. Her er der fokus på biodiversitet og muligheder for overgang til økologisk drift. Endvidere anvendes der robotter i fødevareproduktionen. Forløbet tilpasses den enkelte klasse og målgruppe i dialog med gårdejer Keld Stenlien.
FORDELSKOMMUNE
Sang, komposition og naturoplevelse er i højsædet, når Sara Grabow inviterer til Lydvandring i naturen for børn (4-12 år).
FORDELSKOMMUNE
Storevang besøgsbondegård er en nystartet besøgsbondegård der ligger lige ud til skolestien mellem Slagslunde og Ganløse. Vi har knap 9 hektar jord og forskellige dyr (høns, grise, får, heste, katte og kaniner). Kom og vær med på foderrunde og hør hvad dyrene spiser og hvordan de lever. Der er mulighed for at tilpasse forløb efter klassetrin.
FORDELSKOMMUNE
Her er et tilbud, hvor klassen kan prøve kræfter med parkour. Søger I et forløb, som giver ungerne sved på panden samt forståelse af, at parkour kræver styrke, smidighed og god balance, så er det her lige noget for jer. OBS: Forløbet foregår i Ganløse og kan ikke flyttes til andre skoler. Skolen står selv for eventuel transport.

Ring på 7259 8822 eller skriv til mig på Skolekonsulenterne@egekom.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Egedal Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.