Skolen i virkeligheden / Egedal

Et udpluk af kommunens

Spændende forløb

FORDELSKOMMUNE
Kong Svend gruppe – DDS Spejderne i Smørum – tilbyder, at eleverne kan komme på besøg og prøve at lave mad over bål. Vi skal have tændt bålet i det fri og prøve hvor svært det kan være, når komfuret er skiftet ud med et bål.
FORDELSKOMMUNE
Ølstykke Tennisklub har fået ansat en cheftræner på fuldtid og vil derfor gerne udnytte denne mulighed for at være mere synlig på Egedals skoler. Klubbens langsigtede vision er, at alle skolebørn i Egedal Kommune kan spille tennis på et grundlæggende niveau, når de går ud af skolen. Første skridt mod visionen er at samarbejde med idrætslærerne på udvalgte skoler. Her håber vi sammen at kunne udvikle et godt koncept for, hvordan tennisklubben kan støtte op om idrætsundervisningen i tennis.
FORDELSKOMMUNE
Giv alle børn en populær vej til øget livskvalitet og sundhed gennem en idræt. For børn med ADHD og lignende udfordringer, og som ikke er til holdsport, kan det nogle gange være svært at finde en disciplin, der rammer krop, sind og frem for alt: smilet!
FORDELSKOMMUNE
I kan med jeres klasse besøge et moderne landbrug med fokus på biodiversitet, overgang til økologisk drift og brugen af robotter i fødevareproduktionen.  Forløbet tilpasses den enkelte klasse og målgruppe.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.