Skolen i virkeligheden / Egedal

Brug virkeligheden Lær mere

…eller vælg efter

Fag
Målgrupper
Tidspunkter

Et udpluk af kommunens

Spændende forløb

FORDELSKOMMUNE
Stenløse badminton klub tilbyder et gratis forløb til for 2. – 9. klasser i umiddelbar nærhed af Stenløse (Ølstykke, Veksø, Stenløse). Forløbet er en introduktion til badmintonsporten og er en legebaseret træningsform, hvor målet er at udforske, hvad der kan gøres med en ketsjer og en fjerbold.
FORDELSKOMMUNE
Vores fra Leg til Svøm-koncept er funderet på børns psykiske og fysiske udvikling. Konceptet tager eleverne på en eventyrlig rejse gennem svømningens univers. I introforløbet i ”Skolen-i-virkeligheden” skal vi til ”Australien” for at træne JuniorRescue: Her har vi fokus på livredning som sport, som giver elementære færdigheder i livredning og selvredning.
FORDELSKOMMUNE
Ledøje-Smørum Tennisklub ønsker at tilbyde skoletennisforløb for de nærliggende skoler. Her vil elever og lærere blive præsenteret for et tennisforløb opbygget med løbende progression for alle klassetrin. For de ældste kan også idrætsteoretiske øvelser og teori indgå, så de også kan tillære sig læring herfra. 
FORDELSKOMMUNE
Fodtennis er en forholdsvis ny sport i Danmark og dermed en god mulighed for at afvikle et boldspilsforløb, hvor alle eleverne starter fra samme udgangspunkt. Fodtennis er en inkluderende idrætsgren, hvor der ikke er fysisk kontakt og niveauet samtidig kan justeres på individ-niveau. Det betyder, at der ikke behøver være elever der føler sig ude, trods få bolderfaringer.
FORDELSKOMMUNE
Besøg et moderne dansk landbrug i Egedal. Dansk landbrug er i første række i forhold til den grønne omstilling samt når det gælder anvendelse af ny teknologi og udvikling. Hos gårdejer Keld Stenlien kan skoleklasser besøge et moderne landbrug. Her er der fokus på biodiversitet og muligheder for overgang til økologisk drift. Endvidere anvendes der robotter i fødevareproduktionen. Forløbet tilpasses den enkelte klasse og målgruppe i dialog med gårdejer Keld Stenlien.
FORDELSKOMMUNE
Ølstykke Tennisklub har fået ansat en cheftræner på fuldtid og vil derfor gerne udnytte denne mulighed for at være mere synlig på Egedals skoler. Klubbens langsigtede vision er, at alle skolebørn i Egedal Kommune kan spille tennis på et grundlæggende niveau, når de går ud af skolen. Første skridt mod visionen er at samarbejde med idrætslærerne på udvalgte skoler. Her håber vi sammen at kunne udvikle et godt koncept for, hvordan tennisklubben kan støtte op om idrætsundervisningen i tennis.
KONTAKT
KONTAKT

Ring til Salli Raiani Larsen på 7259 9396 eller skriv til mig på Skolekonsulenterne@egekom.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Egedal Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.