Skolen i virkeligheden / Fredericia

Tidspunkter

Et udpluk af kommunens

Spændende forløb

Besøg Danske Fragtmænd A/S i Taulov og lær hvordan transport af varer organiseres. I dette undervisningsforløb til matematik vil eleverne stifte bekendtskab med forskellige former for godstransport samt høre om lagerstyring og kapacitet blandt andet gennem e-learning spillet Cargo Dynasti. Eleverne træner gennem forløbet procentregning, brøker, decimaltal og rumfang. Derudover opnår eleverne kendskab til økonomi, renter, løn og opsparing.
FORDELSKOMMUNE
Deltag i 6. klassernes landsdækkende quiz-konkurrence SmartParatSvar. Tilmeldingsfrist: 25. september 2019 Lokal runde: 4 december 2019 – Regional runde (Odense): 15. januar 2020 – National finale (Odense): 5. februar 2020
FORDELSKOMMUNE
Har du et ønske om, at dine elever arbejder med deres egne passioner og hvad der giver dem energi? Skab dig – er FabLab Middelfarts tilbud til udskolingsklasserne, når eleverne skal arbejde med, hvor og hvad de gerne vil i deres videre skoleforløb.
FORDELSKOMMUNE
Hvordan bruger Sport24 Outlet i Middelfart data til planlægning, og hvordan kan automatiske prognoser hjælpe med at styre varebestilling, lagerbeholdning, vagtplaner m.v.? Igennem dette undervisningsforløb i Matematik, vil eleverne få en forståelse for vigtigheden af databearbejdning, og hvordan man kan bruge matematiske modeller til at regne på, hvad der kommer til at ske i virkeligheden.

“Virkeligheden skal ind i skolen, og skolen skal ud i virkeligheden.” Det er den enkle vision, der understøtter fremtidens folkeskole. Folkeskolen skal løbende inddrage virksomheder, foreninger og andre interessenter, så undervisningen bliver mere virkelighedsnær for eleverne. Så lærer de mere.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.