Skolen i virkeligheden / Hjørring

Tidspunkter

Et udpluk af kommunens

Spændende forløb

Oplev hvordan der arbejdes med farver og lys på et virksomhedsbesøg i XL-BYG Hjørring Tømmerhandel A/S. Besøget er en del af undervisningsforløbet til billedkunst og/eller natur/teknologi. I forløbet lærer eleverne bl.a. om klassisk farvelære, hvordan farver påvirkes af lys, spredning af lys i regnbuen og lysbølger.
Oplev hvordan der arbejdes med farver og lys på et virksomhedsbesøg hos Farvecenter Nord A/S. Besøget er en del af undervisningsforløbet til billedkunst og/eller natur/teknologi. I forløbet lærer eleverne bl.a. om klassisk farvelære, hvordan farver påvirkes af lys, spredning af lys i regnbuen og lysbølger.
Under dette forløb lærer eleverne at skelne mellem de fire nordiske kornarter og får kendskab til kornets bestanddele. Eleverne får praktisk erfaring og viden om processerne fra korn til brød og får herigennem viden om formaling, sigtning, fuldkorn, gluten, gær, hævning og bagning.

“Virkeligheden skal ind i skolen, og skolen skal ud i virkeligheden.” Det er den enkle vision, der understøtter fremtidens folkeskole. Folkeskolen skal løbende inddrage virksomheder, foreninger og andre interessenter, så undervisningen bliver mere virkelighedsnær for eleverne. Så lærer de mere.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.