Skolen i virkeligheden / Norddjurs

Et udpluk af kommunens

Spændende forløb

FORDELSKOMMUNE
Velfærd – hvad er det egentlig? Og kan man se den ude i byen? Eleverne bliver præsenteret for velfærdssamfundets fødsel i Grenaa, og de får en introduktion til, hvordan den kan spores ude i byen.
FORDELSKOMMUNE
Hvad er stenalder egentligt? Og hvor lang tid varede den? Forløbet giver et overblik over jæger – og bondestenalder og en fornemmelse af, hvor lang tid, stenalderen strækkede sig over.
FORDELSKOMMUNE
I den tidligere middelalder blev der sandsynligvis udkæmpet et stort søslag på Kolindsund. Dengang var sundet en stor sø, og man kunne sejle ind på sundet fra Kattegat og gennem Djursåen, som Grenåen hed engang.

“Virkeligheden skal ind i skolen, og skolen skal ud i virkeligheden.” Det er den enkle vision, der understøtter fremtidens folkeskole. Folkeskolen skal løbende inddrage virksomheder, foreninger og andre interessenter, så undervisningen bliver mere virkelighedsnær for eleverne. Så lærer de mere.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.