Skolen i virkeligheden / Norddjurs

Et udpluk af kommunens

Spændende forløb

FORDELSKOMMUNE
Velfærd – hvad er det egentlig? Og kan man se den ude i byen? Eleverne bliver præsenteret for velfærdssamfundets fødsel i Grenaa, og de får en introduktion til, hvordan den kan spores ude i byen.
FORDELSKOMMUNE
Hvad er stenalder egentligt? Og hvor lang tid varede den? Forløbet giver et overblik over jæger – og bondestenalder og en fornemmelse af, hvor lang tid, stenalderen strækkede sig over.
FORDELSKOMMUNE
I den tidligere middelalder blev der sandsynligvis udkæmpet et stort søslag på Kolindsund. Dengang var sundet en stor sø, og man kunne sejle ind på sundet fra Kattegat og gennem Djursåen, som Grenåen hed engang.
Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.