Skolen i virkeligheden / Syddjurs

Brug virkeligheden. Lær mere

…eller vælg efter

Fag
Målgrupper
Tidspunkter

Et udpluk af kommunens

Spændende forløb

FORDELSKOMMUNE
Demokratisk medborgerskab
Deltag i et forløb, hvor de unge skal arbejde med deres egen opfattelse af Medborgerskab og Demokrati. Hvor er deres plads i samfundet? Hvad vil de gerne have indflydelse på? Hvad brænder de for? Vi skubber til tankerne og idéerne med udgangspunkt i politisk kunst og kultur.
FORDELSKOMMUNE
Sangdeling med Nevesta’s Voice
Sangdeling med Nevesta’s Voice åbner dørene til den verden omkring os, der ligger skjult i sange og historier. Vi udveksler sange med hinanden og få dermed øje på hvem vi er som person og kulturbærer. Mundlig overlevering hjelper os med at knytte bånd mellem hinanden og gør verden større!
FORDELSKOMMUNE
Få mulighed for at spille kampe mod andre østjyske skoler. Den samlede vinder kåres som Østjysk Mester og vinder rettigheden til at deltage i DM i skolebasket. Tilbuddet er gratis for medlemmer af Dansk Skoleidræt Østjylland
FORDELSKOMMUNE
Vil I have et boost til jeres undervisning i Dans og udtryk? Så kan Dansk Skoleidræt Østjylland tilbyde en danseworkshop fyldt med ekspressive danseaktiviteter, der tilgodeser elevernes danseglæde og har et fagligt fokus. Tilbuddet er gratis for medlemmer af Dansk Skoleidræt Østjylland.
FORDELSKOMMUNE
DGI Østjylland tilbyder udfordrende svømning og masser af hygge med vennerne. Få en super fed oplevelse og prøv et hav af vanvittige aktiviteter. Tag til Water Days i jeres lokale svømmeklub.
FORDELSKOMMUNE
"Vandværket i Skole" åbner døren til en verden af viden om vand. "Vandværket i skole" er et lokalt udviklingsprojekt, der inviterer lærere og elever til tværfagligt samarbejde og vidensdeling med Syddjurs' vandværker. Med et omfattende digitalt undervisningsmateriale og invitation til personlig dialog på det lokale vandværk tilbyder Syddjurs Vandråd og Dansk Vand- og Naturcenter at gøre eleverne mere bevidste om drikkevandet og vores brug af det.  

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Syddjurs Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

 

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.