Skolen i virkeligheden / Assens

Brug virkeligheden Lær mere

…eller vælg efter

Fag
Målgrupper
Tidspunkter

Et udpluk af kommunens

Spændende forløb

FORDELSKOMMUNE
Odense ZOO. Hvem var Darwin, og hvordan fandt han frem til sin teori? Hvad forstår man ved begreber som tilpasning og naturlig selektion?
FORDELSKOMMUNE
Odense ZOO. Dyr er forskellige, og lever i forskellige habitater. Få et indblik i dyrs krop og sanser.
FORDELSKOMMUNE
Odense ZOO. Se hvordan dyrene ser ud indvendigt, og få svar på hvorfor pattedyr er så forskellige!
FORDELSKOMMUNE
Tag med din skoleklasse eller din børnehavegruppe en dag ud i naturskønne omgivelser. Sct. Georgsgilderne i Haderslev Kommune tilbyder en dejlig dag ved Spejdercenter Ørbyhage. Der er adgang til; faste bålsteder, shelters, madpakkehus, nem adgang til strand, store grønne områder, køkken og toiletter. Her er rig mulighed for en dag med undervisning og ophold i ude naturen. Der er mulighed for at købe brænde til bål, bygge med rafter og lign. Praktiske detaljer omkring besøget aftales med Hytteansvarlig ved booking af besøget. Stedet skal efterlades i samme stand som det modtages.
Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har brug for hjælp til, hvordan du retter i et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.