Skolen i virkeligheden / Holbæk

Brug virkeligheden. Lær mere

…eller vælg efter

Fag
Målgrupper
Tidspunkter

Et udpluk af kommunens

Spændende forløb

FORDELSKOMMUNE
Lav en Verdensmålsbog og bliv verdensmålshelt sammen med kaninen Milton. Børnene laver deres egen bog (klippe-klistre) og beskriver hvordan de selv kan være med til at gøre en forskel inden for et af FNs verdensmål. 
FORDELSKOMMUNE
Sundhedsformidlere er en gruppe frivillige sygeplejerskestuderende, der har specialiseret sig i formidling af tobaksforbyggelse til unge. Sundhedsformidlerne tager gratis ud på skoler og afholder tobaksforebyggende undervisning eller events for udskolingselever.   
FORDELSKOMMUNE
Hvad er aktiv lytning og improvisatorisk skaben? Og på hvilken måde hænger det sammne med sammenspil? Alt sammen spørgsmål som eleverne vil blive kloger på gennem forløbet “Sammenspil”.  
FORDELSKOMMUNE
Et undervisningsforløb om identitet og kultur. Eleverne simulerer gennem teknikker fra edu-larp (educational live action roleplay) et fiktivt grænseområde for landet Ø, der har to sameksisterende kulturer og en grænsekonflikt.

Jeg er Kulturkoordinator i Læring og Trivsel / Holbæk kommune. Hvis du vil høre mere om skolenivirkeligheden.dk, har spørgsmål, gode forslag eller ønsker at blive et tilbud til kommunens dagtilbud og skoler, må du meget gerne kontakte mig på skolenivirkeligheden@holb.dk eller på telefon: 72 36 94 25

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.