Skolen i virkeligheden / Holbæk

Brug virkeligheden. Lær mere

…eller vælg efter

Fag
Målgrupper
Tidspunkter

Et udpluk af HOLBÆK kommunes

Spændende forløb

FORDELSKOMMUNE
Pengeugen På pengeugen.dk tilbydes der målrettede undervisningstilbud, der kan styrke elevernes viden om penge og lån. Undervisningsmaterialerne er udarbejdet i samarbejde med matematiklærerforeningen. Utallige undersøgelser peger på den samme uheldige tendens. Danske unge har en mangelfuld viden om privatøkonomi. De er ikke i stand til at træffe de rette beslutninger, og alt for ofte ender de […]
FORDELSKOMMUNE
Hvordan bruger Føtex Holbæk data til planlægning, og hvordan kan automatiske prognoser hjælpe med at styre varebestilling, lagerbeholdning, vagtplaner m.m.? I dette undervisningsforløb i matematik, vil eleverne få en forståelse for vigtigheden af databearbejdning, og hvordan man kan bruge matematiske modeller til at regne på, hvad der kommer til at ske i virkeligheden.

Jeg er Kulturkoordinator i Læring og Trivsel / Holbæk kommune. Hvis du vil høre mere om skolenivirkeligheden.dk, har spørgsmål, gode forslag eller ønsker at blive et tilbud til kommunens dagtilbud og skoler, må du meget gerne kontakte mig på skolenivirkeligheden@holb.dk eller på telefon: 72 36 94 25

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.