Skolen i virkeligheden / Lolland

Et udpluk af kommunens

Spændende forløb

FORDELSKOMMUNE
Den 22. september 2022 kl. 9-10 inviteres I til foredragskoncert ”Global Compositions live” på Slagelse Bibliotek med Rune Thorsteinsson. “Global Compositions live” er en performance som blander koncert, foredrag, filmvisning og publikumsinteraktion. Fortællinger om at rejse og møde verden gennem musikken.
Folkekirkens Skoletjeneste Sydsjælland og Lolland/Falster tilbyder: Under overfladen – myter, monstre og mennesker. Bugtende søslanger, sylespidse tænder og kæmpemæssige gab. Monstre har altid spillet en rolle, når mennesket har skullet ordne og forstå den verden, som omgav dem. Eleverne skal arbejde med en række myter, som har det til fælles, at de indeholder et monster, der lever under overfladen.
Tag eleverne med tilbage til det 13. århundredes klosterliv. Projektet lægger op til, at skolen og klasseværelset en hel dag omdannes til et kloster, hvor eleverne ifører sig munkekutter og leger og arbejder som munke.
Gavnø Go Fly – Samarbejde, motion og motorik
Med sikkerheden i top, er Gavnø Go Fly det perfekte alternativ til idrætstimen, udflugten eller motionsdagen. Der er rig mulighed for at børn i alle aldre, kan boltre sig på de 6 baner i forskellige højder og sværhedsgrader. Samarbejde, motion og motorik kommer i fokus, når en sjov og udfordrende dag sættes i gang.
FORDELSKOMMUNE
I Skælskør Lystskov findes en 9-hullers disc golf bane, som kan benyttes gratis. Disc golf er både en sjov og hyggelig sport som kan spilles af alle.
Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.