Skolen i virkeligheden / Allerød

Et udpluk af kommunens

Spændende forløb

FORDELSKOMMUNE
Folkekirkens Skoletjeneste er et GRATIS tilbud til alle skoler i Hillerød og Allerød kommune. Skoletjenesten udvikler og udbyder ikke-forkyndende tværfaglige projekter, undervisningstilbud og lærerkurser. Alle elever uanset deres religiøse eller kulturelle tilhørsforhold kan deltage.
FORDELSKOMMUNE
Lærere og elever på 3. årgang kan besøge deres lokale fodboldklub i Allerød, Lynge eller Blovstrød.Giv dine elever en lærerig fodboldoplevelse under ledelse af en dygtig træner og vær med til inspirere dem til at være aktive i det lokale foreningsliv.
FORDELSKOMMUNE
Blindes Arbejde er en knap 100 årig social-økonomisk virksomhed, der ansætter blinde og svagsynede, hvor der produceres børster og koste efter traditionelle håndværksmetoder. Stolefletning er også et af arbejdsområderne. Et besøg kunne sagtens være relevant i.f.t faget Håndværk og design, men også i forhold til det dannelsesmæssige arbejde med forståelse og empati overfor medborgere med særlige udfordringer. Se gerne meget mere på hjemmesiden: http://www.blindesarbejde.dk Kristin Espedal (direktør)
FORDELSKOMMUNE
AG Pre-Master Class er for elever fra 8-10. klasse, der er videbegærlige og har en særlig interesse i at lære mere i et af dine fag. Vi tilbyder Pre-Master Classes i efteråret i forløb på 2-3 eftermiddage fra kl. 14-16 her på Allerød Gymnasium i både naturvidenskab, psykoloig, sprog og religion.
FORDELSKOMMUNE
Allerød Gymnasium inviterer hvert efterårssemester 8., 9. og 10.-klasser fra kommunens skoler til sammen med deres lærer at komme og gå på opdagelse i gymnasiefagenes store verden. Vi udbyder en række forskellige workshops i sprog,  fysik-kemi, astrofysik, kemi, idræt, samfundsfag og billedkunst. Lærerne/klasserne kan frit vælge mellem de forskellige workshops.
MORTEN AKSGLÆDE
MORTEN AKSGLÆDE

Ring eller send en mail til Morten Aksglæde, hvis du har kommentarer, spørgsmål eller gode idéer til Allerød Kommunes skolenivirkeligheden.dk side. Det er også ham du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.