Skolen i virkeligheden / Allerød

Brug virkeligheden. Lær mere

…eller vælg efter

Fag
Målgrupper
Tidspunkter

Et udpluk af kommunens

Spændende forløb

FORDELSKOMMUNE
Folkekirkens Skoletjeneste er et GRATIS tilbud til alle skoler i Hillerød og Allerød kommune. Skoletjenesten udvikler og udbyder ikke-forkyndende tværfaglige projekter, undervisningstilbud og lærerkurser. Alle elever uanset deres religiøse eller kulturelle tilhørsforhold kan deltage.
FORDELSKOMMUNE
Da lyset forsvandt – Er et gribende personligt foredrag med Michael Schacht Pedersen, som åbent fortæller om den dag da dag lyset forsvandt, tilbage i 1998. Hvordan går det egentlig til, at man efter en så forfærdelig ulykke, mere end 20 år efter, af et åbent hjerte, kan sige. Jeg har haft mig, mit livs eventyr! Hvor er Michael idag og hvordan har han det? En podcast på ca 15 min  
FORDELSKOMMUNE
Lærere og elever på 3. årgang kan besøge deres lokale fodboldklub i Allerød, Lynge eller Blovstrød.Giv dine elever en lærerig fodboldoplevelse under ledelse af en dygtig træner og vær med til inspirere dem til at være aktive i det lokale foreningsliv. 
FORDELSKOMMUNE
REMA 1000 i Blovstrød byder eleverne på Blovstrød Skole velkommen. Har du, som lærer, lyst til sammen med børnene, at kigge på varerne i butikken og f.eks. undervise i: decimaltal i varenes priser eller vægt, vægt, mål eller rumfang af varer. Faglige tekster (varedeklarationer, emballage-design og -layout). Genbrug af pap/flasker eller noget andet, så er I velkomne til at kontakte Lars eller Rie. Jeres besøg skal helst ligge på en mandag eller onsdag.
MORTEN AKSGLÆDE
Kontakt
MORTEN AKSGLÆDE

Ring eller send en mail til Morten Aksglæde, hvis du har kommentarer, spørgsmål eller gode idéer til Allerød Kommunes skolenivirkeligheden.dk side. Det er også ham du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.