Skolen i virkeligheden / Allerød

Et udpluk af kommunens

Spændende forløb

FORDELSKOMMUNE
Da lyset forsvandt – Er et gribende personligt foredrag med Michael Schacht Pedersen, som åbent fortæller om den dag da dag lyset forsvandt, tilbage i 1998. Hvordan går det egentlig til, at man efter en så forfærdelig ulykke, mere end 20 år efter, af et åbent hjerte, kan sige. Jeg har haft mig, mit livs eventyr! Hvor er Michael idag og hvordan har han det? En podcast på ca 15 min
FORDELSKOMMUNE
Miljøjagten er et undervisningsforløb, der er udarbejdet af de grønne guider i Furesø og Allerød Kommune. Forløbet er målrettet mellemtrinet på folkeskolerne i de to kommuner. Alle kan dog frit bruge tekst og ideer fra websitet. Forløbet bygger på varieret og anvendelsesorienteret undervisning, og eleverne skal bruge hele kroppen og alle sanserne. Forløbet er tværfagligt og indeholder ikke kun temaer fra natur/teknik. Aktiviteterne i forløbet kan bruges som inspiration til at arbejde med bæredygtighed – fx FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.
FORDELSKOMMUNE
REMA 1000 i Blovstrød byder eleverne på Blovstrød Skole velkommen. Har du, som lærer, lyst til sammen med børnene, at kigge på varerne i butikken og f.eks. undervise i: decimaltal i varenes priser eller vægt, vægt, mål eller rumfang af varer. Faglige tekster (varedeklarationer, emballage-design og -layout). Genbrug af pap/flasker eller noget andet, så er I velkomne til at kontakte Lars eller Rie. Jeres besøg skal helst ligge på en mandag eller onsdag.
FORDELSKOMMUNE
Lærere og elever på 3. årgang kan besøge deres lokale fodboldklub i Allerød, Lynge eller Blovstrød.Giv dine elever en lærerig fodboldoplevelse under ledelse af en dygtig træner og vær med til inspirere dem til at være aktive i det lokale foreningsliv.
MORTEN AKSGLÆDE
MORTEN AKSGLÆDE

Ring eller send en mail til Morten Aksglæde, hvis du har kommentarer, spørgsmål eller gode idéer til Allerød Kommunes skolenivirkeligheden.dk side. Det er også ham du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.