Skolen i virkeligheden / Ballerup

Brug virkeligheden. Lær mere

…eller vælg efter

Fag
Målgrupper
Tidspunkter

Et udpluk af kommunens

Spændende forløb

FORDELSKOMMUNE
Jeg har lavet et oplæg kun om vand og sanitet i Malawi. Så eleverne kan se, hvordan man håndtere sygdoms udbrud, som kolera i landsbyerne i Malwi. Jeg kan også fortælle lidt om de tiltag de har taget nu her med corona.  Der er også mulighed for at bygge deres vandingssystem af pinde, snore, og en vandflaske. Det er en oplagt ting at lave udenfor.
FORDELSKOMMUNE
Bliv Trænet af Ligaspillere & Trænere fra BMS Herlev Basketball. BMS Herlev er en af landets bedste klubber indenfor Basketball på Dame og Herresiden. Trænerne som består af Spillere og Trænere fra Basketligaholdet give 4 dobbeltlektioner af i alt 6 timer. Indholdet vil være; – Introduktion til reglerne i Basketball – Basis Øvelser – Samspil & Samarbejde (holdforståelse) – Spil & Kamp I slutningen af forløbet vil alle deltagere blive inviteret til at overvære en Ligakamp for BMS Herlev. Forløbet afvikles på din skole. Materielle krav: – Baner med Basketkurve der kan bringes i Minihøjde (235cm.) – Basketbolde (gerne i mini størrelse 5 for børn under 12 år) For den optimale træning så indgår Lærerne i træningen og støtter op om undervisningen.
FORDELSKOMMUNE
Hvis du ønsker et supplement til din undervisning i Naturfag eller måske i Håndværk og design, vil vi meget gerne tilbyde vores assistance i et par timer en dag, hvor det passer ind i Jeres skema. ”Vi” er frivillige fra Dansk Ornitologisk Forenings lokalafdeling i København (DOF KBH), som gerne vil være med til at stimulere børns interesse for naturen i almindelighed og fugle i særdeleshed.
FORDELSKOMMUNE
Med udgangspunkt i Jonas Poher Rasmussens prisbelønnede animerede dokumentar “Flugt” får eleverne i dette projekt “etikbrillerne” på og skal analysere, hvad det rigtige er at gøre i forbindelse med de forskellige etiske og eksistentielle dilemmaer der opstår i forbindelse med at flygte fra sit hjemland.
FORDELSKOMMUNE
Vores ører er vågne døgnets 24 timer. De stopper aldrig med at lytte til alle de spændende lyde, der konstant omgiver os. Vi går efter lyde, løber efter lyde, gemmer os for lyde, siger lyde og synger lyde.  Lad os sammen dykke ind i dagligdagens lydlandskaber og trylle dem om til stor musik, som du kan få med hjem i lommen 🙂 Vi sampler, klipper og klistrer lyd i dette projekt.   
FORDELSKOMMUNE
Tag dine elever på lydrejse med podwalks at poetryslammer Kim Linnet, hvor de møder fremmede i andre landes mad, musik, sporg, kultur og religion. De er på dannelsesrejse og får mulighed for at tænke over og inddrage relevant faglig viden om, hvordan vi dannes som mennesker.

Ring på 44 77 28 62 eller skriv til mig på cjh@balk.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Ballerup Kommunes skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.