Skolen i virkeligheden / Aabenraa

Brug virkeligheden Lær mere

…eller vælg efter

Fag
Målgrupper
Tidspunkter

Et udpluk af kommunens

Spændende forløb

FORDELSKOMMUNE
FART PÅ I VOJENS – FOR BÅDE PIGER OG DRENGE Ta’ din 0. til 2. klasse med en tur i Vojens Speedway Center og oplev sporten, få fortalt historien om speedway i Vojens. I skal se, høre og røre speedwaycyklen, måske prøve en lille tur, udstyr og høre om sikkerheden. Jacob, Helge eller Ib guider jer igennem et par spændende timer lige der, hvor det hele sker, og verdensmesterskaber vindes
FORDELSKOMMUNE
FART PÅ I VOJENS – FOR BÅDE PIGER OG DRENGE Ta’ din 3. til 9. klasse med en tur i Vojens Speedway Center og oplev sporten, få fortalt historien om speedway i Vojens. I skal se, høre og røre speedwaycyklen, prøve udstyr og høre om sikkerheden. Jacob, Helge eller Ib guider jer igennem et par spændende timer lige der, hvor det hele sker, og verdensmesterskaber vindes.
FORDELSKOMMUNE
OBS: Arkil tager kun i mod 5. og 6. klassetrin.  Besøg ARKIL A/S i Vojens og giv dine elever en helhedsforståelse af, hvad asfalt er. I undervisningsforløbet, der er udviklet til natur/teknologi, får eleverne kendskab til, hvilket materiale asfalt er, hvordan asfalt fremstilles efter specifikke opskrifter, afhængig af hvilken slags vej asfalten skal bruges til, og hvordan asfalt genanvendes.
Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har brug for hjælp til, hvordan du retter i et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.