Skolen i virkeligheden / Køge

Et udpluk af kommunens

Spændende forløb

FORDELSKOMMUNE
Den 22. september 2022 kl. 9-10 inviteres I til foredragskoncert ”Global Compositions live” på Slagelse Bibliotek med Rune Thorsteinsson. “Global Compositions live” er en performance som blander koncert, foredrag, filmvisning og publikumsinteraktion. Fortællinger om at rejse og møde verden gennem musikken.
Vi inviterer kommunens 2. klasser en tur på biblioteket. Vi læser en historie højt som bagefter kan give anledning til at snakke om børns rettigheder. Børnene tegner tegninger og vi hjælper med at uploade dem på biblo.dk, hvor der er tegnekonkurrence i november.
Modern Western Square Dance er motion for krop og sjæl, Der undervises på engelsk, og det giver en god kondition da der både skal tænkes og motioneres samtidig.
Sæt skak på skoleskemaet og styrk elevernes logiske sans, koncentrationsevne, tålmodighed og sociale kompetencer. Køge Skakklub tilbyder at komme ud på skolerne med forskellige skakaktiviteter, der både retter sig mod elever, lærere og pædagoger.
Vidste du at Dannebrog er verdens ældste flag? Danmarks-Samfundet kommer ud i klasserne og fortæller om Dannebrogs historie, flagets betydning og hvordan vi kan – eller ikke kan bruge flaget. Gennem flagets historie kan eleverne lære om Danmarks historie og kulturarv.
Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.