Skolen i virkeligheden / Helsingør

Brug virkeligheden. Lær mere

…eller vælg efter

Fag
Målgrupper
Tidspunkter

Et udpluk af kommunens

Spændende forløb

Springgymnastik i skoletiden – i samarbejde med TeamGym Helsingør Er i til fart, udfordringer og sjov sammen med klassekammeraterne, så er springgymnastik sikkert noget for jeres skole! Springgymnastik med TeamGym Helsingør er for både drenge og piger på alle niveauer og aldre. Til springgymnastik vil I blive præsenteret til gymnastikken og få mulighed for at springe på bl.a. airtrack og minitrampolin. Vi vil arbejde de grundlæggende motoriske færdigheder som fx. forlæns- og baglæns kolbøtter, stå på hænder, slå vejrmøller og araberspring.  Vi kan garantere for en masse læring, udfordringer, sjov og sved på panden 🙂  
Helsingør Tennis Klub har to professionelle tennistrænere til rådighed i dagtimerne, og med den nye skolereform er det vores overbevisning, at vi kan spille en rolle i skolernes idræts- og bevægelsestilbud. Vi kan bidrage med motiverende og inkluderende undervisning, som tager udgangspunkt i den enkelte elevs niveau.
Kulturens Børn – Kreative Børn 2016-17 Syng med Musikskolen er et tilbud til alle 0.klasser under Kulturens Børn. Der er fokus på glæden ved at synge sammen og eleverne lærer basale sangteknikker sammen med musikskolelærerne. På "Sangens Dag" den 7. april samles alle klasserne til fællessang. 
Helsingør Håndbold tilbyder forskellige læringsforløb med håndbold i skoletiden. Det kan fx være forløb, der understøtter lærernes arbejde og bidrager med variation når der skal arbejdes med  kompetenceområdet “Boldbasis og boldspil” i idrætsundervisningen 
Kunne du tænke dig rådgivning, temadage eller sparring til dit arbejde i dagtilbud? Er du pædagogisk medarbejder og har brug for inspiration? Pædagogisk konsulent Sanne Gudmann kan rådgive, vejlede og sparre med pædagogisk personale i dagtilbud. 

“Virkeligheden skal ind i skolen, og skolen skal ud i virkeligheden.” Det er den enkle vision, der understøtter fremtidens folkeskole. Folkeskolen skal løbende inddrage virksomheder, foreninger og andre interessenter, så undervisningen bliver mere virkelighedsnær for eleverne. Så lærer de mere.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.