Skolen i virkeligheden / Viborg

Brug virkeligheden Lær mere

…eller vælg efter

Fag
Målgrupper
Tidspunkter

Et udpluk af kommunens

Spændende forløb

FORDELSKOMMUNE
Tag med på guidet fisketur efter nedgarn. De fangede fisk dissekeres og gøres klar til bål. Krabberne sættes i rørebassinnet. Mens fisken bliver tilberedt på bålet, som I selv har været med til at tænde, renser vi garn. Forløbet slutter naturligvis med at vi spiser fisken, evt. sammen med tangchips eller flødestuvet søsalat.
KUNSTPAKHUSET i Ikast er et udstillingssted med skiftende udstillinger af aktuel dansk og international kunst. Udstillingsbygningen er et tidligere, nu renoveret, banepakhus beliggende ved Ikast Station. Afhængig af den nuværende udstilling er alle klasser/årgange velkomne.
Kom ud og lær om metals egenskaber hos Niebuhr Gears A/S. I dette undervisningsforløb til natur/teknologi vil eleverne undersøge hvad metal er, hvad metal bruges til og hvordan man arbejder med metal. På virksomhedsbesøget vil eleverne se og opleve, hvordan Niebuhr Gears A/S bruger metal.        
Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.