Skolen i virkeligheden / Middelfart

Brug virkeligheden. Lær mere

…eller vælg efter

Fag
Målgrupper
Tidspunkter

Et udpluk af kommunens

Spændende forløb

FORDELSKOMMUNE
Et oplæg med en mester behøver ikke tage mere end to lektioner, hvor eleverne får et indblik i iværksætteri, forretningsmodeller og i de muligheder, der er med en erhvervsuddannelse.
FORDELSKOMMUNE
Samarbejde kan se ud på mange forskellige måder og med ‘Håndbogen til samarbejde mellem skole og byggeplads’, er I godt på vej til at starte et godt, tværfagligt undervisningsforløb op.
FORDELSKOMMUNE
Jeg vil gennem foredrag og billeder fortælle om en studietur med Røde Kors til projekter drevet af danske bidrag vise, at det nytter at hjælpe, at selv mindre indsatser kan ændre livet fra et liv afhængig af andres hjælp til et liv i selvstændighed.
FORDELSKOMMUNE
Hænderne op med Diggi
”Hænderne op med Diggi ” er et aktivt forløb for eleverne i 0.-2. klasse som giver mere bevægelse i skolen. Her introduceres eleverne via den søde dinosaurus Diggi til masser af sjove og udfordrende lege og opgaver – alt sammen med inspiration fra håndboldens verden. Forløbet opfylder de fagspecifikke læringsmål og går på tværs af flere fag.

Ring på 40 41 43 10 eller skriv til mig på Thorbjorn.Kristensen@middelfart.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Middelfart Kommunes skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.