Skolen i virkeligheden / Slagelse

Et udpluk af kommunens

Spændende forløb

FORDELSKOMMUNE
  PARTNERSKAB Hvad blev der egentlig af Askepots glassko? Og hvorfor kan den gamle ulv på plejehjemmet ikke få vejret? Anna rejser ud fra den bogreol, hvor hun bor sammen med sin søster, og får job i 10 forskellige eventyr – efter historien, som vi kender den, er slut.
FORDELSKOMMUNE
Vikingeborgen Trelleborg besøger din institution med det udendørs forløb; Vintersjov med vikingerne fra Trelleborg. Børnene inddrages aktivt i et rigtigt vikinge vintereventyr. Forløbet er dialogbaseret og kan forregå på daginstitutionen eller på Trelleborg.
FORDELSKOMMUNE
PARTNERSKAB Hvad troede vikingerne på? Hvordan var vikingernes forhold til deres guder? Hvilke historier om guderne fortalte vikingerne rundt om bålet?
FORDELSKOMMUNE
PARTNERSKAB Deltag i et rollespil om vikingetidens love og retssystem og døm i vikingetidens tvister og uoverensstemmelser. Efter oplæg baseret på vikingetidens kilder, bliver eleverne klædt på til at gennemføre et tingmøde som goder, tingmænd og sagsøgere.

Ring på 29 34 68 15 eller skriv til mig på Jettb@slagelse.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Slagelse Kommunes skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud til hjemmesiden eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.