Skolen i virkeligheden / Slagelse

Et udpluk af kommunens

Spændende forløb

FORDELSKOMMUNE
PARTNERSKAB Marianne Iben Hansen er forfatter til en lang række rimede/rappede billedbøger, blandt andet Axel elsker biler, Lille Frøken Pingelpot og Av, det gør nas. Hendes bøger er fulde af humor, rytme og tempo, og det er hendes børneforedrag også. Her inviterer hun på inspirationstur i sit sproglige univers.
FORDELSKOMMUNE
  PARTNERSKAB Hvad blev der egentlig af Askepots glassko? Og hvorfor kan den gamle ulv på plejehjemmet ikke få vejret? Anna rejser ud fra den bogreol, hvor hun bor sammen med sin søster, og får job i 10 forskellige eventyr – efter historien, som vi kender den, er slut.
FORDELSKOMMUNE
  PARTNERSKAB RADIKALISERET er en forestilling for elever mellem 13 og 18 år om at navigere i en kompliceret verden med fake news og manipulation, om rigtigt og forkert og om det nogensinde kan retfærdiggøres at slå ihjel? Der er 6 gratis forestillinger fordelt efter først-til-mølle, –  9. og  12.-16. september 2022 på jeres skole.
FORDELSKOMMUNE
Vikingeborgen Trelleborg besøger din institution med det udendørs forløb; Vintersjov med vikingerne fra Trelleborg. Børnene inddrages aktivt i et rigtigt vikinge vintereventyr. Forløbet er dialogbaseret og kan forregå på daginstitutionen eller på Trelleborg.
FORDELSKOMMUNE
PARTNERSKAB Hvad troede vikingerne på? Hvordan var vikingernes forhold til deres guder? Hvilke historier om guderne fortalte vikingerne rundt om bålet?

Ring på 29 34 68 15 eller skriv til mig på Jettb@slagelse.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Slagelse Kommunes skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud til hjemmesiden eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.