Skolen i virkeligheden / Slagelse

Brug virkeligheden Lær mere

…eller vælg efter

Fag
Målgrupper
Tidspunkter

Et udpluk af kommunens

Spændende forløb

FORDELSKOMMUNE
ÅBEN SKOLE IDRÆTSPARTNERSKAB – Lær at spille Basketball med Slagelse Basket Klub. Vær med til 4 sjove gange med masser af sved, grin og basket.
FORDELSKOMMUNE
Biblioteket hjælper med at sætte fokus på hvad der sker online og kommer ind på blandt andet både trolls, fake news, billeddeling og god stil på nettet
FORDELSKOMMUNE
Mangler I inspiration til læsning? Biblioteket fortæller om nogle af de nye udgivelser,
FORDELSKOMMUNE
Skal I til at arbejde med en forfatter eller ønsker viden om en bestemt forfatter, så har vi nu lavet forfatterskabet

Ring på 29 34 68 15 eller skriv til mig på Jettb@slagelse.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Slagelse Kommunes skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud til hjemmesiden eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.