Skolen i virkeligheden / Tønder

Brug virkeligheden. Lær mere

…eller vælg efter

Fag
Målgrupper
Tidspunkter

Et udpluk af kommunens

Spændende forløb

FORDELSKOMMUNE
I Fritidscenteret i Gram holder Gram Bokseklub til og her har de deres træningsfaciliteter. Gram Bokseklub stiller deres træner(e) til rådighed,  du og dine elever er meget velkomne til at komme på besøg og få en god gang boksetræning dvs. fysisk og teknisk træning. Gram Bokseklub stiller deres udstyr til rådighed dvs. boksebolde og boksehansker, så eleverne kan afprøve deres færdigheder og tekniske kunnen.
FORDELSKOMMUNE
Døde dyr i leret – Fossiljagt i Gram Lergrav Fossiljagt i en 10 millioner gammel havbund i Gram lergrav. Det kan næppe blive mere autentisk, når eleverne går i lergraven for at finde fossiler. Dette undervisningsforløb omhandler geologi, fossiler, tid, fordeling af land og hav m.m
FORDELSKOMMUNE
Fossiljagt for børn Kom med på en helt særlig aktivitet i børnehøjde med de ældste børn i dagtilbud. Børnene får et sanseligt, spændende og lærerigt første møde med fossiler.
Besøg Meldgaard Holding A/S og lær hvordan transport af varer organiseres. I dette undervisningsforløb til Matematik vil eleverne stifte bekendtskab med forskellige former for godstransport samt høre om lagerstyring og kapacitet blandt andet gennem e-learning spillet Cargo Dynasti. Eleverne træner gennem forløbet procentregning, brøker, decimaltal og rumfang. Derudover opnår eleverne kendskab til økonomi, renter, løn og opsparing.

“Virkeligheden skal ind i skolen, og skolen skal ud i virkeligheden.” Det er den enkle vision, der understøtter fremtidens folkeskole. Folkeskolen skal løbende inddrage virksomheder, foreninger og andre interessenter, så undervisningen bliver mere virkelighedsnær for eleverne. Så lærer de mere.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.