Skolen i virkeligheden / Frederikssund

Tidspunkter

Et udpluk af kommunens

Spændende forløb

TeaterTasken stræber efter at flytte grænser og skabe rum til refleksion og læring gennem kunst. TeaterTasken tilbyder 4 forskellige forestillinger: Abrahams Døtre, Farfar Krigsmand, Dannerbarn og Lille Blå og Lille Gul. Til alle forestillinger for skolebørn er der udviklet relevant undervisningsmateriale.
TeaterTasken tilbyder kurser i dramatik, improvisation, skuespilsteknik, historiefortælling og oplæsning samt instruktion af amatører. Vi har erfaring i at undervise alle typer, bl.a amatørskuespillere, konfirmandhold og fagfolk som ønsker forskellige emner belyst, eksempelvis pædagoger omkring kropssprog og sproglig bevisthed.
Når I booker en fortælling, får I besøg af skuespiller Karen Nielsen, der enten fortæller en historie om Zakæus for 2. – 6. klassetrin eller Babelstårnet for 0. – 5. klasse. Karen fortæller levende med hele kroppen, så både børn og voksne bliver revet med. Efter fortællingen vil børnene blive inddraget i en dialog om emnet.
Besøg de spændende udstillinger om den nye bro. Her kan skoleklasser og deres lærere arbejde med naturfag i praksis på Østersvej 4 i Frederikssund og på Bymidten 10 i Skibby.
Frederikssund Kommune vil gerne skabe en røgfri norm blandt børn og unge. Det kan ske ved at forebygge rygestart blandt børn og unge, og prioritere tidlig indsats i forhold til unge rygere. Børn og unge vil gerne tale rygning når dette håndteres professionelt og ikke fordømmende.

“Virkeligheden skal ind i skolen, og skolen skal ud i virkeligheden.” Det er den enkle vision, der understøtter fremtidens folkeskole. Folkeskolen skal løbende inddrage virksomheder, foreninger og andre interessenter, så undervisningen bliver mere virkelighedsnær for eleverne. Så lærer de mere.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.