Skolen i virkeligheden / Aalborg

Brug virkeligheden Lær mere

…eller vælg efter

Fag
Målgrupper
Tidspunkter

Et udpluk af kommunens

Spændende forløb

Gadens Stemmer fortæller om et liv på gaden og samfundets skyggesider. Undervisningsforløbet er i to dele, som er blevet til i samarbejdet mellem Dansklærerforeningen og den socialøkonomiske virksomhed, Gadens Stemmer, der tilbyder byvandringer i Aalborg, København, Vejle, Odense og Esbjerg.
Når Søren fra Det Flyvende Kuffertcirkus ankommer til skolen er bilen pakket til bristepunktet med cirkusgrej. I løbet af de første timer bliver grejet pakket ud og introduceret.Vi skal arbejde med akrobatik, jonglering, stylter, balance, ethjulede cykler og meget andet. Det hele skal jo gerne ende med en spændende forestilling, så de modigste skal også prøve at ligge på spidse søm, gå på knust glas og måske sidde i en sværdkasse.
Fritidsfiskerne tilbyder spændende oplevelser og undervisning ude i naturen. Eleverne vil blandt andet stifte bekendtskab med garn- og rusefiskeri, og hvordan ser en fisk ud indvendig, se en krabbe dybt i øjnene, tilberede en fisk, smage på fjordens lækkerrier, bruge en vandkikkert og se livet på havbunden.
FunCenter leverer kvalitets læring gennem sjov leg og kreativitet, der foregår i anderledes rammer og som bliver udført på en utraditionel måde, samt virker motiverende for elevernes lyst til at lære og prøve sig selv af. Vi har etableret konceptet Skoletilbud, hvor I enten har mulighed for at afholde arrangementet hos os, eller os kan vi komme en tur forbi jer.
Hvad sker der, når dyr dør i naturen? Hvem og hvad har gavn af det døde dyr? Og hvorfor får vi altid fjernet påkørte døde dyr fra vejkanten. Hvad ville der ske hvis dyret fik lov til at blive liggende? Og er det kun døde dyr, som skaber liv – hvad med planterne?
Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har brug for hjælp til, hvordan du retter i et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.