Skolen i virkeligheden / Billund

Brug virkeligheden Lær mere

…eller vælg efter

Fag
Målgrupper
Tidspunkter

Et udpluk af kommunens

Spændende forløb

FORDELSKOMMUNE
Klokkernes Land er et professionelt, nervepirrende rollespil, for 3. og 4 . klasser. Spillet er udviklet i samarbejde med Dansk Klokkemuseum i Over Lert ved Sommersted og professionelle rollespilsudviklere. Eleverne får kostumer på, og skal i samarbejde i mindre gruppe, hjælpe med at finde klokkernes klag, som er forsvundet.
FORDELSKOMMUNE
Skolemuseet i Over Lerte tager jer med tilbage til en skoledag anno 1930. Kom og oplev undervisning som i 1930, i den gamle skolestue, hvor I bl.a. skal prøve at skrive med griffel på tavle, prøve kræfter med skråskrift og blækpen.   I anden lektion er der ” Leg som i gamle dage”
FORDELSKOMMUNE
Turforslag: Find dyrespor, gæt en lort og find uglegylp. Besøg perlen Perleholm – som ligger i det smukke område i Stursbøl plantage – et ca. 500 ha stort slov- og naturområde. I tilknytning til økobasen findes bålplads, bålhytte, shelters og naturlegeplads.  
FORDELSKOMMUNE
Gå på opdagelse og find dyrelorte og uglegylp, i det fantastiske område omkring Naturskolen Perleholm – Lær at kende forskel på dyrenes lorte – og find frem til hvilke dyr der har været lige her for nylig.
Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har brug for hjælp til, hvordan du retter i et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.