Skolen i virkeligheden / Gribskov

Tidspunkter

Et udpluk af kommunens

Spændende forløb

Træklatring udvikler samarbejde, koordination, fysisk styrke og naturbevidsthed. Det er for alle børn og kan kombineres med mange andre udendørsaktiviteter – eller det kan blot være en enkelt dag i trætoppe eller på rebbaner, som vi sætter op. Kontakt os, hvis det lyder spændende – flere andre forløb kan arrangeres med "Mobil Grejbank", som indeholder udstyr til alverdens udendørs aktiviteter.
At springe og hoppe, med og uden redskaber, er populært blandt de fleste børn – men kunne I tænke jer en introduktion til, hvordan man egentlig arbejder med springgymnastik som sportsgren, og hvordan man bliver bedre? Vi viser jer med tips, tricks og gode øvelser, hvordan man arbejder med springgymnastik.
Hvordan var livet i Nordsjælland for 8000 år siden – eller for 80 år siden? Kom tæt på historikerne og arkæologernes arbejde med fortiden og få pirret nysgerrigheden, når du mærker flinteøksen i hånden, skriver med griffel, læser protokoller over børnearbejdere eller står med en slidt jødestjerne.
"En tur rundt i musikkens oprindelse med blanding af musikalsk oplevelse og fortælling" – Lyder det interessant? Så er vores tilbud lige noget for jer. Vi mener at kultur er for alle, og at det er mere interssant og tilgængeligt, når det bliver demonstreret af et levende orkester.

“Virkeligheden skal ind i skolen, og skolen skal ud i virkeligheden.” Det er den enkle vision, der understøtter fremtidens folkeskole. Folkeskolen skal løbende inddrage virksomheder, foreninger og andre interessenter, så undervisningen bliver mere virkelighedsnær for eleverne. Så lærer de mere.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.