Skolen i virkeligheden / Lyngby-Taarbæk

Brug virkeligheden. Lær mere

…eller vælg efter

Fag
Målgrupper
Tidspunkter

Et udpluk af kommunens

Spændende forløb

FORDELSKOMMUNE
Workshopsbaseret oplæg om sociale medier for børn og unge i 6.-9. klasse med fokus på, hvordan man selv og andre præsenterer sig selv på sociale medier og hvad det gør ved os. Meget inddragelse og spørgsmål om, hvordan de selv synes det er uden hævede pegefingre.
FORDELSKOMMUNE
Workshopbaseret oplæg om præstation, krav og forventningspres som barn og ung i dag. Med fokus på inddragelse og undersøgelse af, hvordan de børn og unge, vi besøger, selv oplever det.
FORDELSKOMMUNE
I vil under dette punkt finde en introduktion til, hvad introkurserne er, opgaver til før- og efterbehandling samt praktisk information om mødetid og adresser. Introduktionskurser i 8. klasse er vejlednings- og undervisningsforløb, der skal give eleverne indblik i hverdage på forskellige ungdomsuddannelser. Introduktionskurserne skal bidrage til, at den unge bliver afklaret og motiveret for at […]
FORDELSKOMMUNE
En mystisk kuffert dukker op i klasseværelset. Der er hverken afsender eller forklaring, blot en masse genstande i kufferten, der uden tvivl må have en sammenhæng til noget. Nogle dage efter klassens opdagelse af kufferten modtager eleverne et brev fra den lokale folkekirke, der inviterer klassen over til et besøg i kirken, hvor kufferten åbner til påskefortællingerne.  
FORDELSKOMMUNE
I vil under dette punkt finde en introduktion til, hvad brobygning er samt op gaver til før- og efterbehandling af opholdet. Brobygning er vejlednings- og undervisningsforløb på institutioner med ungdomsuddannelser for elever i 9. og 10. klasse i folkeskolen og i den kommunale ungdomsskoles heltidsundervisning. Eleverne kommer ud og oplever forskellige uddannelsesinstitutioner med ungdomsuddannelser. Brobygningsforløb […]

Jeg er administrator af skolenivirkeligheden.dk i Lyngby-Taarbæk Kommune. Hvis du vil høre mere om skolenivirkeligheden.dk/lyngby-taarbaek, har brug for hjælp til at oprette et tilbud til hjemmesiden eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud, er det mig du skal kontakte på neso@ltk.dk eller tlf. 30 54 31 85.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.