Skolen i virkeligheden / Fredensborg

Et udpluk af kommunens

Spændende forløb

LOKALHISTORIE
Tag med Bent Skov Larsen på en historisk vandring i jeres lokalområde. Han ved alt hvad der er at vide om Fredensborgs historiel. Bent kan tilrettelægge vandringer der passer til jeres ønsker, og han glæder sig til at fortælle en masse gode historier.
FORDELSKOMMUNE
Afrikansk trommespil & -dans, Hiphop/Rap & improvisationer – Vi laver akustisk D.I.Y.-musik (Do It Yourself). Undervisningen afholdes i musiklokale med anvendelse af trommer/perkussion til alle elever i samarbejde med (evt. uden klassens lærer). Vi opbygger et musikalsk praksisfællesskab med differentierede roller for deltagelse indenfor rytme, sang, digt & dans
FORDELSKOMMUNE
”HospiTine” 1. Hjælp. Børn hjælper Børn – Sundhed, inklusion & identitet. Elever driver 1. hjælps ”hospital” til mindre skader, knubs og skrammer, der opstår når mange elever er på legepladsen i det store frikvarter, under idrætsdage eller ved bevægelsesaktiviteter. Som Sygeplejer, Oversygeplejer, Ambulancefører, Falckreddere og Handymænd hjælper børn deres venner.
Frederiksborg Skoleskak
Vi tilbyder undervisning i skak for alle skoler i Fredensborg Kommune. Vi kommer gerne ud til skolen og har et oplæg med. Vi laver dog ikke engangsforløb, men gerne forløb der strækker sig over en periode, så børnene også kan nå at lære noget om skak.
Thomas Rasmussen
Kontakt i Fredensborg kommune
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thras@fredensborg.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Fredensborg Kommunes Skolenivirkeligheden.dk side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.