Skolen i virkeligheden / Faxe

Brug virkeligheden Lær mere

…eller vælg efter

Fag
Målgrupper
Tidspunkter

Et udpluk af kommunens

Spændende forløb

Hvad skete der mon i dit nærområde i 1940-1945? Hvordan påvirkede den tyske besættelse af Danmark mon hverdagen? Og hvordan levede tyske flygtninge i Danmark efter krigen? Med lokalekilder.dk som din kilde til kilden tilbyder Faxe Kommunes Arkiver dig adgang til dokumenter, der fortæller om livet under og efter besættelsen.  
På historiskatlas.dk tilbyder Faxe Kommunes Arkiver korte historier og historiske kort. Historisk Atlas er et digitalt projekt, der gør vores lokale historie og fælles kulturarv levende, når som helst og hvor som helst – også uden for almindelige åbningstider.
Jeg tilbyder jeres klasse en rundvisning og kort fortælling om Minibyen og Faxe Ladeplads for 100 år siden. Varighed – nok en dobbeltlektion. Jeg er formand for Faxe Ladeplads miniby og mange børn og voksne kender mig også fra Vikings svømmeafdeling. www.miniby.dk
Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.