Skolen i virkeligheden / Haderslev

Et udpluk af kommunens

Spændende forløb

FORDELSKOMMUNE
Gode deltagelsesmuligheder for alle børn i klassen. Pak rygsækken, spænd sikkerhedsselen, og tag med på Fodboldrejsen, hvor I kan opleve et væld af sjove boldrelaterede aktiviteter. Fodboldrejsen har til formål at skabe bevægelsesglæde, læring og motorisk udvikling, ved at præsentere fodbold på en ny og inspirerende måde.
Disc golf i skolen
Disc golf er en oplagt udendørsaktivitet for børn og voksne i alle aldre. Lav jeres egen bane eller benyt en af byens etablerede discgolfbaner.
FORDELSKOMMUNE
Nyt koncept fra Miljøministeriet hjælper skoler med at gøre børn og unge klogere på, hvorfor affald i naturen er et problem. Med SkraldeSafari får elever mere viden om forskellige typer affald, nedbrydningstid og sortering gennem leg og læring. ”Affald hører ikke til i naturen, og fremtidens generationer kan være med til at gøre en stor forskel,” siger miljøminister Lea Wermelin.
FORDELSKOMMUNE
BYEN FØLER…… Gå på opdagelse i byen og find sætninger, tag eventuelt et billede af dem og skriv ned, hvad der står. Alle sætninger er skrevet af Gudrun Hasle, de fleste er fulde af fejl, da Gudrun er ordblind.
FORDELSKOMMUNE
Byvandringen begynder og slutter i den østlige del af byen. I står selv for vandringen ud fa materiale og kort, som I downloader her fra siden.  På tur rundt i Haderslevs gamle gader, vil I se nogle af de bygninger og steder, som ikke findes mere og nogle som stadig er der, men som i dag bruges til noget andet.  Der er to rute: den korte på 3-4 km og den lidt længere på 7-8 km. Ønsker I en guidet tur så book forløbet på https://msj.dk/undervisningsemner/byvandring-i-haderslev/

Vi er administratorer af skolenivirkeligheden.dk i Haderslev Kommune. Hvis du vil høre mere om skolenivirkeligheden.dk/haderslev, har spørgsmål, gode forslag eller ønsker at blive et tilbud til kommunens skoler, må du meget gerne kontakte os på biri@haderslev.dk/mob. 2882 4717 eller eliv@haderslev.dk/mob. 25302952.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.