Skolen i virkeligheden / Haderslev

Et udpluk af kommunens

Spændende forløb

FORDELSKOMMUNE
Børn og unge skal ind i Returkampen Med Returkampen visker vi tavlen ren og inviterer børn og unge med ind i klimadebatten. Lige om lidt er det deres klode, deres liv, deres indsats, deres viden og deres kreativitet, som afgør, hvordan klimakampen ender.​ Så med Returkampen byder vi eleverne op til en inspirerende, anderledes og inddragende måde at tale med hinanden om klima og fremtid.
Disc golf i skolen
Disc golf er en oplagt udendørsaktivitet for børn og voksne i alle aldre. Lav jeres egen bane eller benyt en af byens etablerede discgolfbaner.
FORDELSKOMMUNE
Nyt koncept fra Miljøministeriet hjælper skoler med at gøre børn og unge klogere på, hvorfor affald i naturen er et problem. Med SkraldeSafari får elever mere viden om forskellige typer affald, nedbrydningstid og sortering gennem leg og læring. ”Affald hører ikke til i naturen, og fremtidens generationer kan være med til at gøre en stor forskel,” siger miljøminister Lea Wermelin.
FORDELSKOMMUNE
BYEN FØLER…… Gå på opdagelse i byen og find sætninger, tag eventuelt et billede af dem og skriv ned, hvad der står. Alle sætninger er skrevet af Gudrun Hasle, de fleste er fulde af fejl, da Gudrun er ordblind.

Vi er administratorer af skolenivirkeligheden.dk i Haderslev Kommune. Hvis du vil høre mere om skolenivirkeligheden.dk/haderslev, har spørgsmål, gode forslag eller ønsker at blive et tilbud til kommunens skoler, må du meget gerne kontakte os på biri@haderslev.dk/mob. 2882 4717 eller eliv@haderslev.dk/mob. 25302952.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.