KREATIVE FAG 6 tilbud

• Henrik Zimino 2014 RESIZE.jpg

Portrætter - Værkstedsforløb på Kastrupgårdsamlingen

Hvad er et portræt egentlig ? Hvad skal det indeholde?  Og hvorfor har vi en trang til at portrættere officielle personer, kongelige og hinanden? I et værkstedsforløb på Kastrupgårdsamlingen stiller vi spørgsmålet sammen med eleverne. De er de rigtige at spørge: De er den mest portrætterede generation i verdenshistorien!

• Drømmen føres ud i livet.png

”Jeg er ung i Tårnby, jeg har brug for en frivillig mentor”

En opfordring til dig og dine kolleger til at hjælpe en ung på vej til uddannelse og job.

Talentspejderne er en humanitær organisation der i dag har frivillige mentorer i flere af landets kommuner men, vi er slet ikke nok til at hjælpe de mange unge med at blive uddannelsesparate.

• KASTRUPGÅRDSAMLINGEN HOVEDBYGNING FOTO KASTRUPGÅRDSAMLINGEN.jpg

Kastrupgårdsamlingen - Kunstmuseum i historiske omgivelser

Kastrupgårdsamlingen er Tårnby Kommunes Statsanerkendte Kunstmuseum. Museet har en samling på over 6000 grafiske værker og på museet kan eleverne opleve grafik, samtidskunst og en stor samling af den danske kunstner Th. Philipsens malerier fra Kastrup og Saltholm.

• 1104px-Kastrup_Kirke_Copenhagen.jpg

Kastrup Kirke

Kom på besøg i Kastrup Kirke! Vi har kunst, sang, præster, kreativitet og masser af historier, særligt bibelske fortællinger.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • DK 2009.jpg

Amager 2018 - vores lokale identitet

Museum Amager indleder i 2016 et projekt sammen med kunstneren Peter Carlsen. Han skal udføre et maleri, som visualiserer Amagers unikke lokale identitet. Billedets arbejdstitel er "Amager 2018". Museum Amager søger skoleklasser, som vil være interesserede i at medvirke i et projekt, hvor eleverne, i samarbejde med Peter Carlsen, skal udforme visuelle fremstillinger af deres forhold til lokal identitet. Det kan tænkes som et tværfagligt forløb mellem fag som billedkunst, dansk, samfundsfag og historie.

• Bogboksen.jpg

Projekt Bogboks

Bogboksen er et projekt, der omfatter samtlige 5. klasser i Tårnby Kommune. To børnebibliotekarer kommer ud i klasserne med en kuffert fuld af gode og spændende bøger, som de fortæller eleverne om.