KREATIVE FAG 2 tilbud

• KASTRUPGÅRDSAMLINGEN HOVEDBYGNING FOTO KASTRUPGÅRDSAMLINGEN.jpg

Kastrupgårdsamlingen - Kunstmuseum i historiske omgivelser

Kastrupgårdsamlingen er Tårnby Kommunes Statsanerkendte Kunstmuseum. Museet har en samling på over 6000 grafiske værker og på museet kan eleverne opleve grafik, samtidskunst og en stor samling af den danske kunstner Th. Philipsens malerier fra Kastrup og Saltholm.

• DK 2009.jpg

Amager 2018 - vores lokale identitet

Museum Amager indleder i 2016 et projekt sammen med kunstneren Peter Carlsen. Han skal udføre et maleri, som visualiserer Amagers unikke lokale identitet. Billedets arbejdstitel er "Amager 2018". Museum Amager søger skoleklasser, som vil være interesserede i at medvirke i et projekt, hvor eleverne, i samarbejde med Peter Carlsen, skal udforme visuelle fremstillinger af deres forhold til lokal identitet. Det kan tænkes som et tværfagligt forløb mellem fag som billedkunst, dansk, samfundsfag og historie.