SØG BLANDT VORES TILBUD

Sorteret efter: Alfabetisk Nyeste tilbud

• IMG_20170228_152335.jpg

1 2 3 Samtidskunst

Oplev samtidskunst helt tæt på og styrk dine elevers evne til at se, opleve og formidle visuelle udtryk i samtiden. Med 1 værk, 2 lektioner, 3 øvelser præsenteret på skolen, kan hele klassen få inspiration til at møde kunstens mange udtryk på helt egne præmisser.

• 3D-design og 3D-print for elever med særlige behov

En del elever med Autisme, Aspergers og ADHD er særligt gode til designe 3D-modeller. I et motiverende og sjovt forløb med RealDream arbejder vi både fælles i klassen med 3D-design og print og individuelt med design, som tager udgangspunkt i den enkelte elevs kompetencer.

• crime.jpg

Advokat for en dag!

Hvordan fungerer det danske retssystem, og hvordan arbejder advokaterne. Hvorfor føler nogle mennesker, at de bliver nødt til at begå kriminalitet, og hvordan kan det undgås?

• Mio.jpg

Anderledes danskundervisning: Mio min Mio

På Natur- og Miljøskolen Køge skal vi afprøve mange af de praktiske udfordringer fra bogen "Mio min Mio".

• thumb_4983_default_medium.jpeg

ANIMATIONSWORKSHOP MED IPAD

Stopmotion animation er et mangfoldigt fortælleværktøj, som kan benyttes til at genfortælle de fortællinger vi i forvejen kender og elsker eller være platform for egne ideer og fabuleringer. Igennem denne legende og yderst absorberende arbejdsproces fremmes den individuelles kreativitet og fællesskabet styrkes.

• Køge Roklub.png

ATTENTION ... GO! Skoleroning i Køge Roklub

ATTENTION...GO 6. og 7. klasser, hvem er Køges stærkeste klasse?
    Fyr den af i en romaskine og bliv udfordret på rotaget, samarbejde og styrke. Køge Roklub tilbyder et inspirerende forløb, der er bygget op om tre sjove aktiviteter, som bringer bevægelse ind i undervisningen og styrker sammenholdet i klassen.

Badminton på skoleskemaet

Det er sjovt at spille badminton! Spillet er ikke bare god motion og taktisk udfordrende, det er også en social sport, der byder på masser af godt samvær med andre. Badminton kan spilles af alle aldersgrupper og giver derfor altid mulighed for en rask kamp.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • SFO Basket.JPG

Basketball i skolen

Basketball i skolen er inkluderendene boldspil målrettet børn i indskolingen med udgangspunkt i Fælles Mål i idrætsundervisningen med temaet Boldbasis. Kompetente instruktører, Åben Skole, en bold til hvert barn (som skolen efterfølgende beholder) og kompetenceløft af lærere og pædagoger er nøgleordene i vores 6-ugers basketball forløb i idrætsundervisningen.

• 111.png

Bestil en elevambassadør fra Roskilde Tekniske skole

Roskilde Tekniske Skole har uddannet elever til at fortælle om uddannelserne, studiemiljøet og kammeratskabet på skolen - også kaldet elevambassadører. De tager med til uddannelsesmesser, informationsarrangementer eller besøg i grundskolen.

• Besøg en byggeplads

Tag eleverne med på byggepladsen og bliv klogere på en branche, der bogstavelig talt bygger samfundet op fra grunden.