SØG BLANDT VORES TILBUD

• bevægelse-i-skolen-2.365.244.s.jpg

45 MINUTTER OM DAGEN

Med glæden i centrum giver vi en indføring i de grundlæggende tanker og værdier, der er i spil, om idræt, leg og bevægelse i skolen, familien og i fritiden.

• Amnesty.JPG

Amnesty International

Amnesty har udviklet en række undervisningsmaterialer til undervisning i folkeskolen, som I gratis kan benytte. Materialerne er tilpasset elevernes alderstrin og er opdelt i indskolingen, mellemtrin og udskolingsniveau.

Ballet

Ballet kan være meget mere end tylskørt, knold og tåspidssko. Ballet kan være benhårdt og kan få selv de sejeste drenge til at få sved på panden. Med dette tilbud gives der en introduktion til dansens verden, hvor børnene lærer om bevægelse, koordination, mimik og musik.

• Birgitte og kæmpe store ører.jpg

Besøg af musiker, sangskriver og komponist

At synge sammen med andre styrker fællesskabet og skaber glæde. At lære nye sange, bevæge sig til musik, blive grebet og suget ind af en spændende historie fortalt af sangskriveren og komponisten bag sangene vækker begejstring og inspiration til det legende og skabende.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Besøg dit lokale vandværk

Besøg dit lokale vandværk i Hillerød Kommune og lad eleverne blive klogere på vandets kredsløb og på hvordan et vandværk fungerer. Du har mulighed for at planlægge besøget med udgangspunkt i, hvordan I konkret arbejder med vand i undervisningen.

• Besøg en produktionsgård - Freerslev Kotel

Besøg Freerslev Kotel, som er et produktionslandbrug i Gørløse. Lær om produktion af oksekød, fødevarer og oplev livet på en gård.

• Besøg genbrugsstationen

Besøg genbrugsstationen i Hillerød, mærk livet på arbejdspladsen og lær om genanvendelse af pap, plast, metal, papir, glas og meget mere. Vi har en skolestue, og undervisningen kan tilpasses jeres behov og forudsætninger.

• Hilleroed_Centralrenseanlaeg5.JPG

Besøg Hillerød Centralrenseanlæg

Har du nogensinde tænkt over, hvad der sker, når du trækker ud i toilettet, eller når du hælder brugt opvaskevand ud i håndvasken? Besøg Hillerød Centralrenseanlæg og lær om vandets vej fra dit hjem til renseanlægget, og om hvordan vi renser vandet, så det næsten er rent igen.

• nationalmuseet.png

Besøg Nationalmuseet i København

Udforsk kulturhistoriske genstande og billeder fra hele verden og forskellige episoder på Danmarks største kulturhistoriske museum - her kan du finde alt fra de berømte guldhorn og Egtvedpigen til afrikanske masker og egyptiske mumier.

Tilbud i anden kommune

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Tøjhusmuseet.png

Besøg Tøjhusmuseet i København

På Tøjhusmuseet kan I rejse rundt i den danske militærhistorie - fra stormen ved Dybbøl i 1864 til krigen i Afghanistan.

Tilbud i anden kommune