SØG BLANDT VORES TILBUD

• 3D-design og 3D-Print - lærings workshop

Læringsforløb og workshops hvor elever lærer at designe 3D-modeller og printer ud på 3D-printer. Produktorienteret med udgangs-punkt i individuelle kompetencer og mål. Motiverende it-baseret undervisning der rummer faglige mål for: håndværk, design, matematik, dansk, billedkunst, samfunds-fag, m.m.

• bevægelse-i-skolen-2.365.244.s.jpg

45 MINUTTER OM DAGEN

Med glæden i centrum giver vi en indføring i de grundlæggende tanker og værdier, der er i spil, om idræt, leg og bevægelse i skolen, familien og i fritiden.

Ballet

Ballet kan være meget mere end tylskørt, knold og tåspidssko. Ballet kan være benhårdt og kan få selv de sejeste drenge til at få sved på panden. Med dette tilbud gives der en introduktion til dansens verden, hvor børnene lærer om bevægelse, koordination, mimik og musik.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • folkersenautomobiler.jpg

Besøg en Bilforhandler - Oplev benzin, biler og begejstring

Folkersen Automobiler er en autovirksomhed hvor eleverne kan opleve virkeligheden, både bag bilhandel og en automekanikers arbejde. Vi vil gerne vise rundt i hele butikken, så børnene når igennem administration, salg og værksted.

• Lav et cykelcheck!.jpeg

Besøg en Cykelhandler - giv cyklen et check

Rex Cykler er en stor cykelforretning og -værksted i Helsinge. Lad eleverne tage deres egne cykler med ned til os, og så viser vi dem, hvordan man giver cyklen et service-check. Alt afhængig af deres alder, giver vi eleverne indsigt i, hvordan de checker bremser, kæde, lys mv. så kan de komme ud og ræse i fin stil.

• Besøg en produktionsgård - Freerslev Kotel

Besøg Freerslev Kotel, som er et produktionslandbrug i Gørløse. Lær om produktion af oksekød, fødevarer og oplev livet på en gård.

Tilbud i anden kommune

• BESØG ØRESUNDSAKVARIET

Kom helt tæt på dyrelivet i Øresund. På Øresundsakvariet kan I komme til at trykke hånd med en taskekrabbe eller tage med ud og fange dyr i Kronborgbugten. I kan også komme ud og snorkle eller komme på tur med vores 12 personers speedbåd.

Tilbud i anden kommune

• thumb_2462_default_medium.jpeg

Bronzestøbning

Bronzestøbning, historie, kobber som råmateriale og teknik

• bænkebidder.jpeg

Bænkebideren - Krebsen med de 14 ben, der gik på land

Et forløb på et par timer, hvor børnene bliver inviteret til at være bænkebidere, og derigennem lærer noget om dyret og samtidig får udfordret motorik, begrebsverden, samarbejdsevne og nysgerrighed. Vi går også på jagt efter de rigtige bænkebidere og andet småkravl.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Crossing Borders

Crossing Borders tilbyder workshops med fokus på globale udfordringer, aktivt medborgerskab og mødet mellem unge på tværs af kulturer. Formålet er at give eleverne i udskolingen et bredere globalt perspektiv og gøre dem opmærksom på forskellige internationale problemstillinger og skolesystemer.