Go Creative

• Skærmbillede 2016-08-15 kl. 10.24.56.png

Hvad vil det sige at drømme? At have – måske hemmelige – mål og planer? Og sidst men ikke mindst: at have modet til at føre sine drømme ud i livet?
    Go Creative handler netop om dette. Om at drømme. Om at turde stå ved sin drøm, sige den højt til andre og opøve kompetencer til at handle på drømmen.

Go Creative, som er udviklet af foreningen Barndrømmen, er bygget op omkring to forløb:

1. Drøm og tegn
    Her er fokus på drømme, inspiration og opgaver, der gennem kreativitet og kunstnerisk udfoldelse afsøger drømmen hos det enkelte barn. Arbejdet vil munde ud i et stort webgalleri og et digitalt lysshow, hvor børnenes tegninger og kunstværker bliver projiceret op på en stor national bygning.

2. Gør drøm til handling
    Her er fokus på at handle på sine drømme. Dette er et længere forløb end det første spor. Der kan vælges mellem flere handleopgaver.
    Opgaverne skal bidrage til at styrke børn og unges handlekompetence og deres personlige indstilling og dermed på længere sigt give dem mod på at forfølge deres drøm. Handleopgaverne består af moduler indenfor kreativitet, innovation og entreprenørskab. Efter udførte handleopgaver vil eleverne derfor have opfyldt læringsmål både inden for kreativitet, innovation og entreprenørskab og Fælles Mål.

Årstid
    • Januar - marts
    • April - juni
    • Juli - september
    • Oktober - december
    • Matematik
    • Natur og teknologi
    • Håndværk og Design
    Go Creative logo.png Læs mere og tilmeld dig Go Creative her
    Hvor?

Go Creative er webbaseret og finder sted på skolen

BRO_20150527_Barndrommen_Dorthe_Foged_98-Edit-Edit.jpg

Dorthe Foged,
    stifter og administrator af foreningen ’Barndrømmen’, som har udviklet Go Creative.