Badminton i skolen

• instruktoer-badminton.jpg

Dansk Skoleidræt og DGI Badminton står bag et initiativ, der skal øge interessen for badminton - både i skolen og fritiden. Det gør vi bl.a. via tre forskellige tilbud, der har til formål at give dig som lærer ny inspiration til idrætstimerne, og eleverne masser af sjov og udfordring.

Selve afviklingen af arrangementerne er et samarbejde mellem DGI Midtjylland og de lokale badmintonklubber og tilpasses skolens behov og ønsker. Skolen kan vælge et af tilbuddene eller alle som én samlet pakke - alene eller sammen med andre skoler. Tilbuddene henvender sig primært til 0.-7. klassetrin, men kan sagtens bruges til de ældre klassetrin helt op til 10. klasse. De seneste år har rigtig mange elever og lærere over hele landet deltaget i vores arrangementer, og resultatet har været:

• Masser af glade børn og godt samvær
    • Ny inspiration til lærerne
    • Mere badminton i skolerne
    • Tættere kontakt mellem skolen og den lokale badmintonklub

Vi håber, du vil sætte badminton på skemaet i dine timer, og vi sammensætter gerne en dag eller et forløb, der bedst passer til dig og dine elever.

Prisen varierer, men det koster ca. kr. 1200,- for tre timers instruktion

Årstid