MINITENNIS – Helsingør Tennis Klub

 • minitennis.jpg

  Minitennis spilles på badmintonbaner eller på et tilsvarende areal, hvor nettet er sat ned i minitennishøjde. Pointsystemet er det sammen som i alm. tennis. Minitennis kan spilles i en hal, gymnastiksal, skolegård, boligområder og på en parkeringsplads, mv. Minitennis er derfor en god efterårs/vinteraktivitet i skolen.

  Til spillet hører utallige, sjove lege- og øvelsesmuligheder, skumboldene indbyder simpelthen til såvel kaste-, gribe- og stikboldøvelser som koordinations- og motoriktræning. Skumboldenes langsomme bevægelser på banen gør det nemmere for træneren/underviseren at arbejde med tennislignende øvelser, ligesom boldtypen gør børnene i stand til at spille et færdigt spil med de glæder og udfordringer, som tennissporten indeholder fra første time.

  Undervisningsforløbet med minitennis tager udgangspunkt i UVM’s Fælles Mål 2014 for faget idræt og kan både foregå i idrætstimerne samt den understøttende undervisning. Træningen varetages af to tennistrænere - gerne forløb med to trænere i 6 uger med 2 lektioner pr. uge i 90 minutter pr. gang.

  BETALINGSTILBUD

  Efter aftale

  Årstid
  • Januar - marts
  • April - juni
  • Juli - september
  • Oktober - december
  Målgruppe

  Indskoling

  Fag

  Idræt

  Hvor?

  Tilbudet kan foregå i Helsingør Hallen, Badmintonhallen, på skolen eller udendørs i klubberne.

  Telefonnummer

  41 67 44 92

  Kontakt træner Lars Laybourn hvis du vil vide mere om Minitennis.