Kend dit skrald - Få besøg af en affaldskspert - Vestforbrænding

• Besoeg-i-klassen.jpg

Gennem praktiske øvelser, dialog og arbejde i udleveret opgavehæfte får eleverne viden om det, der gemmer sig i klassens skraldespand.

Få besøg af en affaldsekspert. Vi kommer på besøg i klassen med et oplæg indeholdende sjove faglige aktiviteter.

Vi har fokus på materialekendskab og sortering. Eleverne skal føle sig frem til forskellige typer affald fra en madpakke. Igennem genstandene får eleverne en sanselig oplevelse, der supplerer den faglige viden, som kan bruges til at forbedre viden om sortering og reducering af affald.

BONUS: Eleverne får under forløbet udleveret et opgavehæfte, som hedder ”Kend dit skrald”. Dette kan bruges til videre arbejde med underemner som affald, bæredygtighed og energi.

Hvis I ønsker, at forberede jer inden forløbet kan hæftet ”Kend dit skrald” downloades fra vores hjemmesiden fra d.19. august 2018.

Besøg i klassen er populært og for at kunne imødekomme den store efterspørgsel skal der tilmeldes to klasser pr. besøg.

Klasserne vil blive undervist i tidsrummet kl. 09.00 – 11.15.

Besøget kan med stor fordel følges op af et besøg på den lokale genbrugsstation eller på Vestforbrænding, hvor vi tilbyder flere undervisningsforløb.

Målgruppe:

Tidspunkt og varighed:

Klasserne kan undervises på følgende tidspunkter:
    Klasse nr. 1 kl. 9.00 - 10.00 (max 30 elever)
    Pause kl 10:00 - 10.15
    Klasse nr. 2 kl. 10.15 - 11.15 (max 30 elever)
    Dette er udgangspunktet. Tidspunkterne kan efter aftale ændres inden for tidsrammen – Men ikke ud over tidsrammen.

Krav

• Der skal bestilles besøg til to klasser. Vi stiller ikke krav til hvilke klasser inden for klassetrinene 0.-4. du tilmelder. Det er dit valg.

Fag og fokusområder:

Forberedelse: