HamletScenen - Hamlets Time

 • Skærmbillede 2019-04-09 kl. 22.07.39.png

  EN INTERAKTIV UNGDOMSFORESTILLING OM ONLINE-ADFÆRD

  Når klokken ringer, kommer den nye lærervikar Mads Emil ind i klassen. Han når dårligt at præsentere sig, før han bliver kimet ned af sin mobil. Lettere akavet føler han sig til sidst presset til at svare, og her bliver han selv og klassen på nærmeste hold hvirvlet ind i Hamlets kaotiske dilemma.

  I weekenden var Hamlet for hurtig på tastaturet og fik delt en privat nøgenvideo af sig selv og kæresten på snapchat. Et enkelt screenshot er siden blevet delt på Facebook og Instagram og har med ét forvandlet Hamlets liv til et mareridt. Hamlet beder om hjælp fra Mads Emil, som tydeligvis bliver rådvild over Hamlets problematiske situation og vil som hans fodboldtræner og gode voksenven selvfølgelig rigtig gerne hjælpe ham. 

  Spørgsmålet er bare hvordan? Mads Emil vælger at gribe situationen, droppe lærerplanen og kaste sig ud i en spændende og lærerig interaktiv samtale med klassens hverdagseksperter. 

  Praktisk info: ’Hamlets Time’ er en interaktiv turnéforestilling, som varer en undervisningstime, og er målrettet 7.-9. klasser med max 30 elever. Perioden for turnéen er d. 21. oktober til 15. november 2019. Det er klasseværelsesteater og klasselokalet danner rammen om forestillingen. 

  Forestillingen præsenteres i samarbejde med Headspace, der som opfølgning på forestillingen laver en workshop med klassen, som tager fat på emner som selvværd, ensomhed og mental trivsel.

  BETALINGSTILBUD

  Pris: 1 Forestilling 1.500 kr. Pris: 3 forestillinger 4.000 kr. Pris: 6 forestillinger 7.200 kr. Dette er priserne før refusion (50%).

  Årstid

  Oktober - december

  Målgruppe
  • Udskoling
  • Ungdomsuddannelser
  Fag
  • Dansk
  • Samfundsfag
  Se mere her
  Skærmbillede 2019-04-09 kl. 22.07.49.png Tilbuddets hjemmeside
  Hvor?

  Det er en klasseværelsesforestilling.

  Telefonnummer

  60833164

  E-mailadresse

  marie@hamletscenen.dk

  Marie Katrine Jessen
  Marketing Officer