Motion & Bevægelse 16 tilbud

• Alle børn i spil - Håndbold i skolen

Dansk Håndbold Forbund og de lokale håndboldklubber hjælper jer godt i gang. Vi tonser og tumler med bolden, som vi synes er verdens bedste legeredskab. Vi viser jer blandt andet, hvordan I spiller Totalhåndbold eller Street Håndbold på små mini-baner i skolen.

• Børnehaver & Dagtilbud

Badminton på skoleskemaet

Dansk Skoleidræt og DGI Badminton står bag dette initiativ, der skal øge interessen for badminton – både i skolen og fritiden.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • SFO Basket.JPG

Basketball i Skolen

Basketball i skolen er inkluderendene boldspil målrettet børn i indskolingen med udgangspunkt i Fælles Mål i idrætsundervisningen med temaet Boldbasis. Kompetente instruktører, Åben Skole, en bold til hvert barn (som skolen efterfølgende beholder) og kompetenceløft af lærere og pædagoger er nøgleordene i vores 6-ugers basketball forløb i idrætsundervisningen.

• Skærmbillede 2017-11-05 kl. 22.19.09.png

Bliv NaturligVis

Bliv NaturligVis er et gratis formidlingstilbud til skoler. Vi ønsker at være medudvikler af børns naturidentitet og naturforståelse ved at sætte jagt og lystfiskeri på skoleskemaet.

• Cricket.jpg

Cricket: En sport for alle

Få fart over feltet med en sjov kamp cricket!

I et forløb med Køge Kricket Klub skal I både være aktive, lære at samarbejde, regne og få viden om den sportsgren, der stadigvæk er meget populær i de gamle engelske kolonier.

• Billede_skoleskak_lærer_elever.jpg

Dansk Skoleskak – Gør dine elever læringsparate

Skoleskak er en anderledes måde at motivere og styrke elevernes interesse og udbytte i matematik. Er godt for alle – også for klassens bund- og topelever. Begejstrer eleverne, da det er spil og ”leg”, samtidig med, at de bliver bedre til matematik. Styrker mere ro, koncentration og fokus.

• IMG_6662.JPG

DGI SMARTsport

Teknologien og brugen af smartphones fylder mere og mere i hverdagen. Udnyt udviklingen til din fordel, med SMARTsport får du inspiration til hvordan forskellige apps kan skabe mere bevægelse på skolen.

• skoleskytte.jpg

DM i skydning

Skal dine 5. klasseselever være Danmarks bedste skolehold i skoleskydning?
    Deltag i DM i 15 riffelskydning for 5. klassetrin, en holdkonkurrence for både drenge og piger. Det er en sjov og anderledes idræt, der samler kassen i et fællesskab.

• FIFA 11 For Health

”FIFA 11 for Health” er et gratis lærings- og sundhedsforløb for 5. klasser, udviklet i samarbejde mellem DBU, Københavns Universitet og FIFA. Forløbet er testet af på 9 skoler med stor succes og viser, at eleverne øger deres sundhedsviden, sociale trivsel og ikke mindst deres fysiske sundhed uanset niveau. Og alt dette kun på 2x45 minutter om ugen over 11 uger.

• Gruppebillede ind og udskolingselever.jpg

HOVEDET, KROPPEN, KLUBBEN - 3 fagdage vedr. Trivsel, Bevægelse og Foreningsliv

De tre fagdage er både for indskoling - og udskoling. Forløbet indeholder tre dage, hvoraf den ene afholdes fælles for ind - og udskoling i en lokal fodboldklub.