Motion & Bevægelse 40 tilbud

Skolegolf

Skolegolf
    - En anderledes sportsgren som er FOR ALLE
    - Frisk luft og god motion
    - Kocentration og fokusering

• _MG_6456.jpg

Lær at spille tennis

Ved skoletennistræning i Slagelse Tennisklub vil der blive sat fokus på det overordnede spil samt spillets regler.

Eleverne vil få kendskab til tennissporten grundlæggende metoder og teknikker, og der vil under træningen blive sat et væsentligt fokus på at spille så meget som muligt, og dermed lære imens man spiller.

Prøv kræfter med AMERIKANSK FODBOLD

Partnerskab

Slagelse Wolfpack giver mulighed for at prøve en rigtig gang skralderbang football med hårde hits, lækre catches og flotte løb og kast.
    Prøv kræfter med sporten, som er så populær i USA, fordi den rummer spænding, styrke, hurtighed og masser af strategi.

• Basketball skal være sjovt for alle

Partnerskab

Basketball skal være sjovt at prøve. I vores forløb har vi fokus på sjov leg med og uden bolde, kropsbevidsthed og motorik med og uden bold. Alle kan være med og få glæde ved at prøve basketball. Du behøver ikke at være den højeste for at være med.

DM i Riffelskydning for 5. klasser - Vind 8.000kr. til klassekassen

Førstepladsen vinder 8.000 kr. til klassekassen ved DM i skoleskydning for hele landets 5. klasser. En fantastisk øvelse i koncentration, udholdenhed og balance for både drenge og piger. Det er både sjovt, udfordrende og godt for klassens fællesskab.

• Skærmbillede 2017-04-05 kl. 22.42.13.png

Fægtning

Partnerskab Slagelse Fægteklub tilbyder et gratis skoleforløb i fægtning, hvor I vil opleve glæden og spændingen ved fægtesporten og dens tekniske, fysiske, taktiske og mentale elementer.

• Gavnø Go Fly - Samarbejde, motion og motorik

Med sikkerheden i top, er Gavnø Go Fly det perfekte alternativ til idrætstimen, udflugten eller motionsdagen. Der er rig mulighed for at børn i alle aldre, kan boltre sig på de 6 baner i forskellige højder og sværhedsgrader. Samarbejde, motion og motorik kommer i fokus, når en sjov og udfordrende dag sættes i gang.

Tilbud i anden kommune

• Alle børn i spil - Håndbold i skolen

Dansk Håndbold Forbund og de lokale håndboldklubber hjælper jer godt i gang. Vi tonser og tumler med bolden, som vi synes er verdens bedste legeredskab. Vi viser jer blandt andet, hvordan I spiller Totalhåndbold eller Street Håndbold på små mini-baner i skolen.

• badminton3.jpg

Badminton i skolen

Team Skælskør-Slagelse tilbyder et skole forløb med både træning og foredrag.

• Rend og hop med Oliver og Ida

Få faglige indspark og nye ideer til at bringe bevægelse og leg ind i hverdagen og de allerede eksisterende rutiner i dagplejen eller daginstitutionen. Bestil vores gratis inspirationsmateriale til leg og bevægelse med ½-2 årige og 3-6 årige. Kontakt os for at høre om vores kursusforløb for det pædagogiske personale i dagtilbuddet.