Motion & Bevægelse 17 tilbud

Forumspil

Forumspilsunderviser Heidi Hultgreen har opbygget et kendskab til Forumteatret/Forumspillets muligheder, som gør hende i stand til at udvikle en forumspilsworkshop som passer lige til jeres behov. Igennem forumspillet bliver vi klogere på hinanden og træner at se en situation fra fleres perspektiv. Forumspillet giver en mulighed for at involvere alle, også de stille, som ellers ikke siger noget, fordi det foregår fysisk. Igennem aktive vurderingsøvelser bliver alles holdninger taget med.

• skolensvennerlise.jpg

Skolens Venner

En skoleven er en hjælpende hånd til elever og lærere i skolen. Skolevennerne støtter med læring og sociale aktivteter gennem friviiligt arbejde i samarbejde med skolens ledelse, bestyrelse, lærere, børn, forældre og pædagoger. Arbejder desuden med støtte fra Danmarks Lærerforening.

• siv billede.PNG

DGI FOKUS - ro og koncentration gennem skydeidræt

DGI FOKUS er et skole-foreningssamarbejde med inklusionsperspektiv. DGI sørger for koordination, opstartsmøde og sparring. DGI FOKUS har erfaring med åben skole siden 2012. 900 børn har deltaget,  forløb i 35 kommuner. Ud over skydning har vi positive erfaringer med bl. a. kampidræt. Tag kontakt, hvis I har ideer til et samarbejde.

• Skærmbillede 2017-11-05 kl. 22.19.09.png

Bliv NaturligVis

Bliv NaturligVis er et gratis formidlingstilbud til skoler. Vi ønsker at være medudvikler af børns naturidentitet og naturforståelse ved at sætte jagt og lystfiskeri på skoleskemaet.

• Gruppebillede ind og udskolingselever.jpg

HOVEDET, KROPPEN, KLUBBEN - 3 fagdage vedr. Trivsel, Bevægelse og Foreningsliv

De tre fagdage er både for indskoling - og udskoling. Forløbet indeholder tre dage, hvoraf den ene afholdes fælles for ind - og udskoling i en lokal fodboldklub.

• SFO Basket.JPG

Basketball i Skolen

Basketball i skolen er inkluderendene boldspil målrettet børn i indskolingen med udgangspunkt i Fælles Mål i idrætsundervisningen med temaet Boldbasis. Kompetente instruktører, Åben Skole, en bold til hvert barn (som skolen efterfølgende beholder) og kompetenceløft af lærere og pædagoger er nøgleordene i vores 6-ugers basketball forløb i idrætsundervisningen.

• Pandekagenboden-672x372.jpg

I nattens mulm og mørke - En mytetur i Middelalderen; er inkl. overnatning i Salshuset og telte

Overnatning, middelaldermad og uhygge. Få lov til at lave mad over bål og sov som de gjorde tilbage på Abselons tid. Ulvsborgs naturvejleder giver et spændende og uhyggeligt indblik i Middelalderens mange myter. Her kan du bruge foreningspuljen; kontakt din afdelingsleder.

• Alle børn i spil - Håndbold i skolen

Dansk Håndbold Forbund og de lokale håndboldklubber hjælper jer godt i gang. Vi tonser og tumler med bolden, som vi synes er verdens bedste legeredskab. Vi viser jer blandt andet, hvordan I spiller Totalhåndbold eller Street Håndbold på små mini-baner i skolen.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Rend og hop med Oliver og Ida

Få faglige indspark og nye ideer til at bringe bevægelse og leg ind i hverdagen og de allerede eksisterende rutiner i dagplejen eller daginstitutionen. Bestil vores gratis inspirationsmateriale til leg og bevægelse med ½-2 årige og 3-6 årige. Kontakt os for at høre om vores kursusforløb for det pædagogiske personale i dagtilbuddet.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • IMG_6662.JPG

DGI SMARTsport

Teknologien og brugen af smartphones fylder mere og mere i hverdagen. Udnyt udviklingen til din fordel, med SMARTsport får du inspiration til hvordan forskellige apps kan skabe mere bevægelse på skolen.