Motion & Bevægelse

• Alle børn i spil - Håndbold i skolen

Dansk Håndbold Forbund og de lokale håndboldklubber hjælper jer godt i gang. Vi tonser og tumler med bolden, som vi synes er verdens bedste legeredskab. Vi viser jer blandt andet, hvordan I spiller Totalhåndbold eller Street Håndbold på små mini-baner i skolen.

• instruktoer-badminton.jpg

Badminton i skolen

Få sjove og anerledes oplevelser i idrætstimerne med fjer og ketcher. Badminton er ikke bare god motion og taktisk udfordrende, det er også en social idræt. DGI badminton har stor succes med at sende dygtige instruktører ud og træne skoleklasser i hele landet. De står også klar til at vise jer, hvordan I får sjov badmintontid i skolen.

Badminton på skoleskemaet

Vil du prøve en anderledes idrætstime med fjer og ketsjer? Så kommer vi gerne forbi. DGI Badminton har stor succes med at sende dygtige badmintoninstruktører ud og træne med skoleklasser landet over - og de er også klar til at vise jer, hvordan I får endnu mere og sjovere badmintontid i skolen.

• SFO Basket.JPG

Basketball i Skolen

Basketball i skolen er inkluderendene boldspil målrettet børn i indskolingen med udgangspunkt i Fælles Mål i idrætsundervisningen med temaet Boldbasis. Kompetente instruktører, Åben Skole, en bold til hvert barn (som skolen efterfølgende beholder) og kompetenceløft af lærere og pædagoger er nøgleordene i vores 6-ugers basketball forløb i idrætsundervisningen.

• Billede_skoleskak_lærer_elever.jpg

Dansk Skoleskak – Gør dine elever læringsparate

Skoleskak er en anderledes måde at motivere og styrke elevernes interesse og udbytte i matematik. Er godt for alle – også for klassens bund- og topelever. Begejstrer eleverne, da det er spil og ”leg”, samtidig med, at de bliver bedre til matematik. Styrker mere ro, koncentration og fokus.

• IMG_6662.JPG

DGI SMARTsport

Teknologien og brugen af smartphones fylder mere og mere i hverdagen. Udnyt udviklingen til din fordel, med SMARTsport får du inspiration til hvordan forskellige apps kan skabe mere bevægelse på skolen.

• 20150918_103632_resized.jpg

DM i Skydning

Skal dine elever være Danmarks bedste skolehold i skoleskydning? Deltag i DM i 15 meter riffelskydning for 5. klassetrin, en holdkonkurrence for både drenge og piger. Det er en sjov og anderledes idræt, der samler klassen i et fællesskab.

• FIFA 11 For Health

”FIFA 11 for Health” er et gratis lærings- og sundhedsforløb for 5. klasser, udviklet i samarbejde mellem DBU, Københavns Universitet og FIFA. Forløbet er testet af på 9 skoler med stor succes og viser, at eleverne øger deres sundhedsviden, sociale trivsel og ikke mindst deres fysiske sundhed uanset niveau. Og alt dette kun på 2x45 minutter om ugen over 11 uger.

• image[5].jpeg

Gammel Estrups riddere

Formidlingen baserer sig på de fantastiske middelalderhistorier Gammel Estrup rummer. Forløbet vil tage sit udgangspunkt i fortællingen om ridderen Lave Brok, hans fejder på Djursland og hans liv på middelalderborgen Essendrup.

Gårdens dyr

Varme grisetryner, pippende kyllinger og en mark fyldt med dampende kokasser. Kom med helt tæt på landbrugets sjove dyr.