Kunst og musik 5 tilbud

• Lyngby kirkes kalkmalerier fortæller

Lyngby kirke er helt i særklasse med sine mange, gamle kalkmalerier fra Middelalderen. Her er menneskelivet og kristendommen fortalt i et farverigt og enkelt billedsprog. Sognepræst Jørgen Demant vil genfortælle nogle af kirkeloftets historier. For 2. – 3. klasse er emnet ”Dyrene i kirken” og for 4. – 6. klasse er emnet ”Gud og Djævelen” om kampen mellem godt og ondt.

• B3015.jpg

LYNGBYPORTRÆTTER

Stå ansigt til ansigt med lokalhistorien, når Lyngby-Taarbæk Stadsarkiv slår dørene op
    for forårets udstilling Lyngbyportrætter.

• Medieskolen.png

Medieskolen Lyngbys radio- og medieprojekt.

Kom og få et indblik i medieverdenen på Medieskolen i Lyngby. Eleverne får en introduktion i radiomediet og skal selv opleve, hvordan det er at producere radio

• Morgen- og aftensalmer med strejf af gospel

Salmer skal synges i kirken! Projektet forener sangglæde med slidstærke danske samler. Jo bedre klasserne har øvet på teksterne, melodierne, de to ekstra stemmer (wamps), jo højere kan Lars Jochimsen med band løfte oplevelsen af fællessang i den afsluttende workshop.

• Sanseoplevelser ved orglet

Et kirkerum med en særlig stilhed og et orgel fuldt af lyde kan forvandle sindet til både ro og til stemningsfyldte følelser og til megen glæde og begejstring. Besøget handler om orglets instrumentale styrke, vibrationer og klangunivers. Arrangementet er målrettet til små grupper af børn med fysiske og psykiske handicap. Forløbet finder sted i Høsterkøb kirke