• Anderledes undervisning i samarbejde med Haderslev Ungdomsskole

Kontakt Haderslev Ungdomsskole og vær med til at designe anderledes og målrettede undervisningsforløb til netop din børne-/elevgruppe.

Klik dig ind og se et eksempel på et allerede beskrevet forløb i faget matematik til alderstrinnet 4. - 6. klasse og afprøv den udfordrende klatrevæg, når du nu alligevel er der.

• Screenshot 2017-03-27 at 13.59.58.png

Bema, et virksomhedsbesøg

Du har sikkert kørt forbi BEMA mange gange, når du skal ud på motorvejen ved Hammelev. Måske har du tænkt over, hvad der sker  i hallerne. En sådan nysgerrighed er vigtig for at lære lidt om, hvad der sker i virksomheden. BEMA er en virksomhed, der blev startet i 1947.

• Besøg en byggeplads

Tag eleverne med på byggepladsen og bliv klogere på en branche, der bogstavelig talt bygger samfundet op fra grunden.

• Book en ekspert

Gennem 'Book en ekspert' kan du og dine elever få besøg af ingeniører og naturvidenskabelige kandidater, der med interessante fortællinger om deres arbejde og gennem opgaver, udfordringer, quizzer eller andre elevaktiverende opgaver viser, hvordan naturfag, naturvidenskab og matematik bruges i virkeligheden.

• Fil_000 (12).jpeg

Brand og Redning - "Leg og lær med Futte" eller "Glød og flamme".

Mød en rigtig brandmand og arbejd med de sjove og børnevenlige materialer Leg og lær med Futte til indskolingen eller Glød og flamme til daginstitutionerne .

• falck-300x176.jpg

Falck Haderslev 1

Besøg Falck Brandstation i Haderslev. Mød brandmændene, hør dem fortælle om deres arbejde og afprøv redskaber og teknikker, som de benytter i deres arbejde,

• 6304036-falck.jpg

Falck Haderslev 2

Besøg Falck Brandstation i Haderslev. Mød brandmændene, hør dem fortælle om deres arbejde og afprøv teknikker og redskaber, som de benytter i deres arbejde.

• Selvoprullende redskabsstation (2).png

Gram Slotssø stien udvikles innovativt

Eleverne skal ved hjælp af en 5 trins innovativ proces, være med til at finde løsninger på denne udfrodring:

“Hvilken aktivitet eller installation synes du kunne gøre stien rundt om Gram Slotssø mere attraktiv for besøgende eller skoleelever som jer selv. Jeres ide skal bidrage til at højne besøgets læringsmæssige værdi, samtidigt med at det skal være en attraktion, som I faktisk selv kunne tænke jer at besøge.”

• image.jpeg

Haderslev Dyrehospital

Besøg Haderslev Dyrehospital og mød dyrlæger og veterinærsygeplejersker i deres daglige arbejde. Forløbet, som udbydes til 1.-3. klasse, byder på læsning af små fagbøger samt besøg på Haderslev Dyrehospital. På Dyrehospitalet møder I dyrlæger og veterinærsygeplejersker, som viser rundt i den indbydende dyreklinik og fortæller om deres arbejde og profession.

• Elever på gårdbesøg.jpg

Hvor kommer maden fra?

Hvor kommer maden fra? Den viden kan dine elever røre, gøre, dufte og smage sig til på et gårdbesøg. Over hele landet åbner landmænd med glæde deres stalddøre, så skoleelever kan komme helt tæt på dyrene og lære, hvor maden kommer fra.