Natur & Friluftsliv

• Besøg en produktionsgård - Freerslev Kotel

Besøg Freerslev Kotel, som er et produktionslandbrug i Gørløse. Lær om produktion af oksekød, fødevarer og oplev livet på en gård.

• BESØG ØRESUNDSAKVARIET

Kom helt tæt på dyrelivet i Øresund. På Øresundsakvariet kan I komme til at trykke hånd med en taskekrabbe eller tage med ud og fange dyr i Kronborgbugten. I kan også komme ud og snorkle eller komme på tur med vores 12 personers speedbåd.

• 4aa51295b0d4107092009.jpg

Bondegårdsbesøg på Grønnehavegård

Gul, firelænget bindingsværksgård fra 1836. Bondemanden viser rundt og fortæller om de mange forskellige slags dyrearter, der findes på gården. Markerne dyrkes også og vi kører traktortur ud for at se på afgrøderne. Der er ponytrækture og mange smådyr man kan sidde og nusse med på bænkene. En sjov og lærerig oplevelse for alle aldre.

• Book en ekspert

Gennem 'Book en ekspert' kan du og dine elever få besøg af ingeniører og naturvidenskabelige kandidater, der med interessante fortællinger om deres arbejde og gennem opgaver, udfordringer, quizzer eller andre elevaktiverende opgaver viser, hvordan naturfag, naturvidenskab og matematik bruges i virkeligheden.

• F949FE50-14D0-47AB-B7D7-31A8872A2BA3.jpg

Børnenes Madhus - Oplevelser, læring og samvær omkring gryderne

I Børnenes Madhus kan børn og unge hakke, snitte, smage og dufte sig igennem kortere eller længere kurser i køkkenet. Færdighed, råvarer og måltidet er det faglige omdrejningspunkt. Alle, der besøger os i Børnenes Madhus, skal opleve den velsmagende mad og stoltheden ved at lave den. Kendt og ukendt mad med krydderier, råvarer og smagsnuancer, de måske aldrig før har mødt. Det kræver et trygt og fagligt stærkt fundament, og det kan vi levere.

• BD_1.jpg

Den bæredygtige skole - muligheder på Naturskolerne

Bæredygtighed er et helt centralt begreb for os naturvejlederne. Mange af de eksisterede forløb på Naturskolerne handler om at forstå de grundlæggende naturprocesser, der danner basis og ramme for bæredygtigheds-begrebet. Vi vil også rigtig gerne udvikle nye forløb og samarbejder som passer til det I efterspørger.

• IMG_1754.PNG

Dragør rundt med byvandrings-app

App'en Visit Dragør er en mulighed for at bruge sin smartphone til at få oplevelser og viden om forskellige steder i Dragør Kommune. Der er forskellige læringsmål til ruterne.

• Dyrenes Ambassadører

Mange børn kender mig fra tv-programmet Vilde Venner på DR, Ramasjang. Jeg har her på siden samlet et par af de overskrifter vi kan arbejde med. Se under mere info. Hvis du har andre ønsker, så brug mig som inspirationskilde og fagperson.

• ESRUM KLOSTER & MØLLEGÅRD

Esrum Kloster & Møllegård byder på skeletter, munke, giftplanter, Nordens dronning og spil om reformationen.

• Grevemose__116.JPG

Grevemosehus - kulturhistorisk tilbud

Grevemosehus er et ca. 150 år gammelt skovløbersted beliggende i Rude Skov. Grevemosehus danner rammen om turforløb og aktiviteter for skoler og daginstitutioner. Et vigtigt formål med stedet og de aktiviteter der udbydes, er at styrke forståelsen for sammenhænge mellem menneske, natur og kulturhistorie.