Netværk & Inspiration 18 tilbud

Sorteret efter: Alfabetisk Nyeste tilbud

• rejselegat.jpg

Besøg en venskabsby med klassen – og få tilskud

Der kan skabes venskaber for livet, når skoleklasser besøger en af Fredensborg Kommunes seks venskabsbyer i Europa. Du og dine elever kan få tilskud til rejser og besøg gennem Venskabsbykomiteens tilskudsordning.

• BØRNEHUSENE KOKKEDAL - DIALOGISK LÆSNING

Børnehusene Kokkedal har udarbejdet en bogkanon med det formål at tilføre hele børnegruppen en fælles referenceramme at mødes på og et fælles fundament, når de starter i skolen. Dialogisk læsning inddrages som den metode, der skal åbne børnelitteraturens universer for børnene og hjælpe børnene med at forstå og tilegne sig historierne. Bogkanonen og den dialogiske læsning medfører positive resultater i forhold til børnenes sproglige og sociale udvikling.

• Billede_skoleskak_lærer_elever.jpg

Dansk Skoleskak – Gør dine elever læringsparate

Skoleskak er en anderledes måde at motivere og styrke elevernes interesse og udbytte i matematik. Er godt for alle – også for klassens bund- og topelever. Begejstrer eleverne, da det er spil og ”leg”, samtidig med, at de bliver bedre til matematik. Styrker mere ro, koncentration og fokus.

• ELEVMÆGLERE KOKKEDAL SKOLE

På Kokkedal Skole har vi elevmæglere, der hjælper eleverne fra 0.- 4.kl. med at løse konflikter i frikvartererne. Elever hjælper med at skabe bedre trivsel og tryghed.

• FREDENSBORG SKOLE - LINIEFAG

På Fredensborg Skole har vi valgt at lave linjer i udskolingen, da vi ser det som et kæmpe fremskridt for eleverne. Fremskridt indenfor læring og fremskridt indenfor uddannelse.

• DSCN3245_web.JPG

Inspiration til bevægelse i undervisningen

Flere undersøgelser viser, at 2 år efter skolereformens implementering savner mange elever stadig bevægelse i skoledagen. Måske er I allerede godt i gang, men måske kan I bruge ny inspiration til at komme videre. Det kan især være en udfordring at holde gang i bevægelsen, når det bliver koldt og vådt udenfor.Her kan Aktivitetspiloterne give inspiration til, hvordan lærere og pædagoger enkelt og let kan få eleverne i bevægelse i klasselokalet og samtidig understøtte de faglige mål.

• NETVÆRK - DIGITALE UNDERVISNINGSFORLØB I ENGELSK OG HISTORIE

Formål: At dele viden på tværs af skoler mellem lærerne i Fredensborgs folkeskoler.

• NETVÆRK - LEG, LÆRING OG MOTORIK

• NETVÆRK - LEGO LEAGUE