Faglig Sparring 5 tilbud

Sorteret efter: Alfabetisk Nyeste tilbud

• Forældreworkshop

En workshop for forældre kan være med til at skabe et godt grundlag for samarbejde forældrene imellem, og forældrene og skolen. Samtidig er det alle tiders mulighed for at få etableret et fællesskab forældrene imellem og forældre og lærere og  pædagoger imellem.

• DSCN3245_web.JPG

Inspiration til bevægelse i undervisningen

Flere undersøgelser viser, at 2 år efter skolereformens implementering savner mange elever stadig bevægelse i skoledagen. Måske er I allerede godt i gang, men måske kan I bruge ny inspiration til at komme videre. Det kan især være en udfordring at holde gang i bevægelsen, når det bliver koldt og vådt udenfor.Her kan Aktivitetspiloterne give inspiration til, hvordan lærere og pædagoger enkelt og let kan få eleverne i bevægelse i klasselokalet og samtidig understøtte de faglige mål.

• Skaf penge til et projekt

Har I den gode ide, eller vil I bare gerne lavet et super spændende arrangement? Så kan jeg hjælpe jer med at gøre ideerne til virkelighed. Fundraising og sponsorering er to af de klassiske metoder, hvis man mangler økonomi til at gennemføre ens projekter. Jeg kan hjælpe jer med alt lige fra idegenerering til selve ansøgningsprocessen eller sponsorstrategien.

• skovtræning marts 2013 052.JPG

Skovtræning - Undervisningsforløb for lærere

Idéer og sparring til hvordan naturen kan inddrages i idrætsundervisningen, hvordan skoven bruges som træningsrum?

• DSCF4983.JPG

Udeskolevejledning

Få hjælp til at komme i gang med udeskoleundervisning uden for klasserummet. Alt fra planlægningshjælp til færdige forløb, sparring omkring planlægning af udeskoleforløb. Hjælp til evaluering af forløb, og effektmåling. Få en ekstra ressourse til dine udeskoledage, altså en hjælpende hånd på afviklingsdagene.