Seneste tilbud

Skub din geniale app-idé ud i verden

pasted image 0.png

Forløbet lærer dig at komme fra idé til håndgribelig app på din smartphone. Du lærer at fokusere konceptideer og omfanget i at gå fra idé til prototype samt omfaget fra prototype til færdigt produkt. Appudvikling er velegnet til at skubbe til elevernes innovationsevner og kreativitet. Forløbet kan vinkles både efter æstetik eller kodning.

Mere info

Kontakt

Thomas Rasmussen

thomasrasmussen.jpg

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thras@fredensborg.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til hjemmesiden. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud i Region Nordjylland, hvis du gerne vil være et tilbud i flere regioner, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Flere kontaktinformationer

Opret tilbud

Del din verden

15401003_682522868575692_4654680044625117688_n.jpg

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et tilbud her.

Opret tilbud