Innovation i merkantilt perspektiv

• Knord_lyngby_hhx_roed_cmyk (002).png

Arbejdet med innovation i merkantilt perspektiv giver eleverne viden om fagene afsætning og virksomhedsøkonomi. De vil møde og forstå faglige begreber som målgrupper, værdikæde og forretningsplan, som de vil skulle bruge i deres projekt. Eleverne får stillet en virkelighedsnær  opgave, som de udvikler gennem innovative processer, med de forskellige faglige begreber som pejlemærke og rammesætning.

Arbejdsformerne sikrer, at eleverne opnår kompetencer i at samarbejde, formidle og handle, samtidig med at de lærer, at i innovative processer er det vigtigt hele tiden at stille spørgsmål ved ideens bæredygtighed.

Det er HHX-elever fra Lyngby Handelsgymnasium, der, under supervision af faglærere, gennemfører dagen. Grundskoleeleverne får derfor også en oplevelse med andre unge, der er i gang med en merkantil studentereksamen. Vi ser helst at det er hele klasser der deltager – og gerne en årgang.

Forløbet henvender sig til 8. og 9. klasse.

Omfang: kl. 9.00-13.45

Sted: Hjortehøjsvej 1, 2800 Kgs. Lyngby