VIDEN & FOREDRAG 19 tilbud

• 20160405tb_kb_rygestop05.jpg

Få besøg af Kræftens Bekæmpelses frivillige sundhedsformidlere

I dag har en tredjedel af børn og unge prøvet at ryge, når de forlader folkeskolen. Et ungt menneske har sværere ved at tage stilling til de langsigtede konsekvenser, som et liv med afhængighed af rygning kan føre med sig. Derfor tilbyder Kræftens Bekæmpelse at møde jeres elever i øjenhøjde til en snak om tobak og få den unge til at reflektere over emnet, som måske kan afholde dem fra at starte med at ryge. Vores tilbud består af et gratis tilbud om ung-til-ung rygeforebyggende undervisning.

• Email.png

Åben invitation fra Stadsbiblioteket

Hvad kunne du tænke dig at bruge biblioteket til?

Hvis du har mod på et tværfagligt projekt med biblioteket som samarbejdspartner, eller bare har en god idé du gerne vil dele med os, så hører vi meget gerne fra dig.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Biblioteksbesøg med booktalk.jpg

Biblioteksbesøg med booktalk for 4. klasse

Tilbuddet er en grundlæggende introduktion til biblioteket som et sted, hvor man kan få hjælp til både opgaveskrivning og lystlæsning.

• biblioteksbesøg for de små.jpg

Biblioteksbesøg - for de små

Vi tilbyder nu et velkomstbesøg til biblioteket til 1. og 2. klasserne.
    I løbet af besøget vil vi lege, læse højt og vise rundt.

• Privatøkonomi_Lyngby Handelsskole.jpg

Få styr på budgettet – kursus i privatøkonomi

Vil du have styr på finanserne? Privatøkonomi giver dig et indblik i din egen økonomi, og hvad man skal være opmærksom på, når man en gang skal flytte hjemmefra, det kan være lån, budget, forbrug og meget mere.

• Eksamenstræning_Lyngby Handelsskole.jpg

Eksamenstræning - Bliv bedre til mundtlige fremlæggelser

Vil du være bedre til mundtlige fremlæggelser? Det sker blandt andet ved at tydeliggøre, hvordan du kan skelne mellem relevant/ikke relevant fagligt stof, og du lærer at forholde dig kritisk til kilder. Du får endvidere en introduktion til forskellige formidlingsformer, og hvordan kropssprog har indflydelse på modtagerens forståelse af dit budskab.

• Knord_lyngby_gym_roed_cmyk (1) (002).png

Er du, hvad du spiser?

På Knord vil vi gerne dele vores begejstring for naturvidenskab med interesserede folkeskoleelever, så derfor kom og arbejd med naturvidenskab i kemi- og biologilaboratoriet. I laboratoriet prøver vi at finde svar ved at arbejde med naturvidenskabelig metode i biologi og/eller kemi.

• Knord_lyngby_hhx_roed_cmyk (002).png

Digitale ambassadører - klog på netadfærden

Må jeg dele et billede af dig uden du ved det? Må jeg ændre på din facebookkonto? Må jeg sende en besked fra din konto, som om det var dig? Hvor går grænsen for tilladt/ikke tilladt? Bliv klogere på netadfærden!

Bæredygtig og grøn økonomi

Miljø og klima fylder meget i medierne – men hvad kan vi som forbrugere gøre, for at hjælpe til større bæredygtighed?

Sprogcamp

Im Zweifel? En duda? En doute? 有疑问?

Er du i tvivl om hvilket sprog du skal vælge på gymnasiet? Og vil du gerne vide lidt mere om de forskellige sprog og deres anvendelighed inden du vælger? Så kom til sprogcamp og bliv klog på sprog.