VIDEN & FOREDRAG 35 tilbud

• 20160405tb_kb_rygestop05.jpg

Få besøg af Kræftens Bekæmpelses frivillige sundhedsformidlere

I dag har en tredjedel af børn og unge prøvet at ryge, når de forlader folkeskolen. Et ungt menneske har sværere ved at tage stilling til de langsigtede konsekvenser, som et liv med afhængighed af rygning kan føre med sig. Derfor tilbyder Kræftens Bekæmpelse at møde jeres elever i øjenhøjde til en snak om tobak og få den unge til at reflektere over emnet, som måske kan afholde dem fra at starte med at ryge. Vores tilbud består af et gratis tilbud om ung-til-ung rygeforebyggende undervisning.

• VG_Logo_Segl_RGB (002).jpg

Workshop for dansklærere i udskolingen på Virum Gymnsium

Kom med til inspirerende oplæg med rig mulighed for erfaringsudveksling og sparring.

• Hvem bestemmer i din kommune?

Hvem bestemmer I din kommune?

Det og meget andet kan Kommunaldirektør, Søren Hansen, give svar på i et oplæg på jeres skole.

• Email.png

Åben invitation fra Stadsbiblioteket

Hvad kunne du tænke dig at bruge biblioteket til?

Hvis du har mod på et tværfagligt projekt med biblioteket som samarbejdspartner, eller bare har en god idé du gerne vil dele med os, så hører vi meget gerne fra dig.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • booktalk event.jpg

Booktalk event for de store

Vi tilbyder en litterær saltvandsindsprøjtning med oplæg inden for forskellige genrer.
    Formålet er at pirre elevernes læselyst og give ny inspiration til både de læsetrætte og de bogslugende elever.
    Eleverne vil desuden blive introduceret til vores digitale tjenester E-reolen og E-reolen Global.

• smart parat svar  lille logo.jpg

Smart Parat Svar for 6. klasse

Vi afholder den lokale runde af den nationale læse- og vidensquiz ”Smart Parat Svar”.
    Formålet med quizzen er at stimulere børnenes læselyst og nysgerrighed i et bredt perspektiv. Litteraturen er grundlaget for quizzen, såvel skøn- som faglitteratur.

• Biblioteksbesøg med booktalk.jpg

Biblioteksbesøg med booktalk for 4. klasse

Tilbuddet er en grundlæggende introduktion til biblioteket som et sted, hvor man kan få hjælp til både opgaveskrivning og lystlæsning.

• biblioteksbesøg for de små.jpg

Biblioteksbesøg - for de små

Vi tilbyder nu et velkomstbesøg til biblioteket til 1. og 2. klasserne.
    I løbet af besøget vil vi lege, læse højt og vise rundt.

• EUX Business.jpg

EUX Business - hvad er det?

Har du styr på hvad EUX Business er, og hvilke muligheder den erhvervsfaglige studentereksamen giver? Book et oplæg, et møde eller kom og følg undervisningen på EUX Business.

• Elitesport og uddannelse - Lyngby Sportscollege.jpg

Elitesport og uddannelse – Lyngby Sportscollege

Har du et særligt talent, og vil du gerne have fokus på din idræt samtidig med, at du tager en ungdomsuddannelse? Så er Lyngby Sportscollege stedet for dig!