KUNST & MUSIK 3 tilbud

• minodyssé.lav.opløsning.jpg

Min Odyssé af Asterions Hus

Tilde Knudsen danser og fortæller hele Odysseus berømmede rejse, med kyklopen, lokkende sirener, forførelser og trolddom - Fra krigen i Troja og hjem. Den kendte myte væves smukt sammen med Tildes nutidige rejser gennem et Europa i forandring. Gennem kulturforskelle, flygtningestrømme, splittelse, håb. Odysseus længes, guderne interagerer, og Tilde springer fra karakter til virkelighed i et stormfuldt tempo.

• Ungdomsuddannelser
  • Undervisning-mit-sted.jpg

Mit sted i Lyngby-Taarbæk

Hvad er dit sted i Lyngby-Taarbæk? Vi starter i det kreative værksted, hvor eleverne får saks og papir i hånden og laver en collage med deres eget sted. Derefter går vi sammen med Stadsarkivets formidler op i udstillingen, hvor vi reflekterer over sammenhængen mellem vores egne steder og de mennesker, vi er. Måske er der endda sammenfald imellem elevernes og de udstillede steder?

• Medieskolen.png

Medieskolen Lyngbys radio- og medieprojekt.

Kom og få et indblik i medieverdenen på Medieskolen i Lyngby. Eleverne får en introduktion i radiomediet og skal selv opleve, hvordan det er at producere radio