KUNST & MUSIK 6 tilbud

• B3015.jpg

LYNGBYPORTRÆTTER

Stå ansigt til ansigt med lokalhistorien, når Lyngby-Taarbæk Stadsarkiv slår dørene op
    for forårets udstilling Lyngbyportrætter.

• Children_singing.jpg

Musik- og sangforløb

Sangkonsulenten tilbyder mange slags sang- og musikforløb for hele førskoleområdet, og for indskolingen. Korprojekter for alle aldersgrupper, Kurser for lærere og pædagoger

- Musik- og bevægelsesforløb i samarbejde med danser/koreograf.

- Tværfaglige forløb

- Morgensang/fællessang

- Hjælp til musical/skoleteater

- Jeg skræddersyr gerne projekter til den enkelte institution/skole efter behov

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Lyngby kirkes kalkmalerier fortæller

Lyngby kirke er helt i særklasse med sine mange, gamle kalkmalerier fra Middelalderen. Her er menneskelivet og kristendommen fortalt i et farverigt og enkelt billedsprog. Sognepræst Jørgen Demant vil genfortælle nogle af kirkeloftets historier. For 2. – 3. klasse er emnet ”Dyrene i kirken” og for 4. – 6. klasse er emnet ”Gud og Djævelen” om kampen mellem godt og ondt.

• Morgen- og aftensalmer med strejf af gospel

Salmer skal synges i kirken! Projektet forener sangglæde med slidstærke danske samler. Jo bedre klasserne har øvet på teksterne, melodierne, de to ekstra stemmer (wamps), jo højere kan Lars Jochimsen med band løfte oplevelsen af fællessang i den afsluttende workshop.

• Medieskolen.png

Medieskolen Lyngbys radio- og medieprojekt.

Kom og få et indblik i medieverdenen på Medieskolen i Lyngby. Eleverne får en introduktion i radiomediet og skal selv opleve, hvordan det er at producere radio

• Sagntur.jpg

Sagntur - lindorme, helheste og lygtemænd

Frygtelige lindorme, drager der vogter skatte og en pige med et magisk hår – er bare nogle af sagnfigurerne fra Furesø-området. På byvandringen rundt i Farum Landsby får eleverne kendskab til, hvad et sagn er, hvortil der er knyttet sagn om skabninger som lindorme, drager, helheste og lygtemænd, og hører de dramatiske fortællinger.

Tilbud i anden kommune