KUNST & MUSIK 7 tilbud

• minodyssé.lav.opløsning.jpg

Min Odyssé af Asterions Hus

Tilde Knudsen danser og fortæller hele Odysseus berømmede rejse, med kyklopen, lokkende sirener, forførelser og trolddom - Fra krigen i Troja og hjem. Den kendte myte væves smukt sammen med Tildes nutidige rejser gennem et Europa i forandring. Gennem kulturforskelle, flygtningestrømme, splittelse, håb. Odysseus længes, guderne interagerer, og Tilde springer fra karakter til virkelighed i et stormfuldt tempo.

• Ungdomsuddannelser
  • Undervisning-mit-sted.jpg

Mit sted i Lyngby-Taarbæk

Hvad er dit sted i Lyngby-Taarbæk? Vi starter i det kreative værksted, hvor eleverne får saks og papir i hånden og laver en collage med deres eget sted. Derefter går vi sammen med Stadsarkivets formidler op i udstillingen, hvor vi reflekterer over sammenhængen mellem vores egne steder og de mennesker, vi er. Måske er der endda sammenfald imellem elevernes og de udstillede steder?

• B3015.jpg

LYNGBYPORTRÆTTER

Stå ansigt til ansigt med lokalhistorien, når Lyngby-Taarbæk Stadsarkiv slår dørene op
    for forårets udstilling Lyngbyportrætter.

• Children_singing.jpg

Musik- og sangforløb

Sangkonsulenten tilbyder mange slags sang- og musikforløb for hele førskoleområdet, og for indskolingen. Korprojekter for alle aldersgrupper, Kurser for lærere og pædagoger

- Musik- og bevægelsesforløb i samarbejde med danser/koreograf.

- Tværfaglige forløb

- Morgensang/fællessang

- Hjælp til musical/skoleteater

- Jeg skræddersyr gerne projekter til den enkelte institution/skole efter behov

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Lyngby kirkes kalkmalerier fortæller

Lyngby kirke er helt i særklasse med sine mange, gamle kalkmalerier fra Middelalderen. Her er menneskelivet og kristendommen fortalt i et farverigt og enkelt billedsprog. Sognepræst Jørgen Demant vil genfortælle nogle af kirkeloftets historier. For 2. – 3. klasse er emnet ”Dyrene i kirken” og for 4. – 6. klasse er emnet ”Gud og Djævelen” om kampen mellem godt og ondt.

• Morgen- og aftensalmer med strejf af gospel

Salmer skal synges i kirken! Projektet forener sangglæde med slidstærke danske samler. Jo bedre klasserne har øvet på teksterne, melodierne, de to ekstra stemmer (wamps), jo højere kan Lars Jochimsen med band løfte oplevelsen af fællessang i den afsluttende workshop.

• Medieskolen.png

Medieskolen Lyngbys radio- og medieprojekt.

Kom og få et indblik i medieverdenen på Medieskolen i Lyngby. Eleverne får en introduktion i radiomediet og skal selv opleve, hvordan det er at producere radio