KULTUR & SAMFUND 28 tilbud

• Din min og vores skole A2 plak_.jpg

Din, min og vores skole

Hvordan var det at gå i skole for 50-100 år siden? Stadsarkivets formidler viser rundt i efterårets skoleudstilling; "Din, min og vores skole". Eleverne hører bl.a. om dengang dagen stod på morgensang, hård disciplin, frikadellesløjd og udenadslære. Og til sidst skal eleverne selv på opdagelse i udstillingen og løse en række opgaver.

• Hvem bestemmer i din kommune?

Hvem bestemmer I din kommune?

Det og meget andet kan Kommunaldirektør, Søren Hansen, give svar på i et oplæg på jeres skole.

• Email.png

Åben invitation fra Stadsbiblioteket

Hvad kunne du tænke dig at bruge biblioteket til?

Hvis du har mod på et tværfagligt projekt med biblioteket som samarbejdspartner, eller bare har en god idé du gerne vil dele med os, så hører vi meget gerne fra dig.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Robottek (2).jpg

Robot teknologi - Lærer workshop

Inspiration til dig, som overvejer eller skal undervise i programmering eller robotteknologi.
    Lær robotten mBot at kende, og prøv selv kræfter med at programmere den, så den kan blinke, dytte, køre og undgå forhindringer.

• booktalk event.jpg

Booktalk event for de store

Vi tilbyder en litterær saltvandsindsprøjtning med oplæg inden for forskellige genrer.
    Formålet er at pirre elevernes læselyst og give ny inspiration til både de læsetrætte og de bogslugende elever.
    Eleverne vil desuden blive introduceret til vores digitale tjenester E-reolen og E-reolen Global.

• smart parat svar  lille logo.jpg

Smart Parat Svar for 6. klasse

Vi afholder den lokale runde af den nationale læse- og vidensquiz ”Smart Parat Svar”.
    Formålet med quizzen er at stimulere børnenes læselyst og nysgerrighed i et bredt perspektiv. Litteraturen er grundlaget for quizzen, såvel skøn- som faglitteratur.

• Biblioteksbesøg med booktalk.jpg

Biblioteksbesøg med booktalk for 4. klasse

Tilbuddet er en grundlæggende introduktion til biblioteket som et sted, hvor man kan få hjælp til både opgaveskrivning og lystlæsning.

• biblioteksbesøg for de små.jpg

Biblioteksbesøg - for de små

Vi tilbyder nu et velkomstbesøg til biblioteket til 1. og 2. klasserne.
    I løbet af besøget vil vi lege, læse højt og vise rundt.

• En fremmed flytter ind_Lyngby Handelsskole.jpg

En fremmed flytter ind - mød unge flygtninge

​Mød unge, der har en anden opvækst i lande fjernt fra Danmark, og som nu bor og går i skole i Danmark.

• kuffert.jpg

Påskekufferten - 2. klasse

En mystisk kuffert dukker op i klasseværelset. Der er hverken afsender eller forklaring, blot en masse genstande i kufferten, der uden tvivl må have en sammenhæng til noget. Nogle dage efter klassens opdagelse af kufferten modtager eleverne et brev fra den lokale folkekirke, der inviterer klassen over til et besøg i kirken, hvor kufferten åbner til påskefortællingerne.