Besøg Københavns Synagoge med Jødisk Informationscenter

• jødebox2.jpeg

JØDISK INFORMATIONSCENTER
    Med udgangspunkt i vores jødiske ophav, erfaringer og historie, formidler Jødisk Informationscenter viden om den dansk-jødiske minoritet.

Vi formidler viden om hvordan et mangfoldigt jødisk liv udleves, og hvordan udfordringer i det 21. århundrede håndteres på mange forskellige platforme. Så følg med på vores hjemmeside, i podcast, artikler og videoer, deltag i vores events og talks, eller tag din klasse med på synagogebesøg.

SKOLETJENESTE
    Tag din klasse på besøg i Københavns Synagoge med Jødisk Informationscenters skoletjeneste for en anderledes undervisning. Vi tilbyder fire undervisningsforløb, der tilpasses elevernes aldersgruppe og fag:

1. Jødedom – religion og ritualer

2. Dansk jøde i dag

3. Flugt og forfølgelse

4. Danske jøder gennem tiderne

Forløbene er særligt rettet mod religion/kristendom, historie, samfundsfag, dansk og tysk.

Det er gratis for skoler at besøge Jødisk Informationscenter. På www.jødiskinfo.dk kan du finde mere information om de enkelte tilbud og booke besøget.

BOOK EN JØDE
    Gennem vores tilbud ”Book en Jøde” kan skoler få besøg af en dansk jøde. Vi skræddersyr besøget efter jeres interesser og behov.

Skoler udenfor København, kirker, foreninger og lignende betaler honorar og evt. rejseomkostninger.

BESØG VORES HJEMMESIDE
    Er du nysgerrig efter at opnå viden om jødisk religion, kultur, historie eller identitet, så besøg www.jødiskinfo.dkHer kan du f.eks. se videoer, høre om unge danske jøders liv eller se synagogen i virtual reality. Du kan dykke ned i dedanske jøders flugt til Sverige, eller i de jødiske traditioner og ritualer og det er muligt at findekilder til undervisningen.

Gratis for skoleklasser

Årstid