AFS Interkultur - Workshops om kulturforståelse

• 4.png

Giv din undervisning et aktuelt og globalt perspektiv med en workshop, der har til formål at skabe interkulturel læring.

Book en workshop og få del i AFS’ mangeårige erfaring med interkulturel læring. Gennem øvelser og learning-by-doing får eleverne på en sjov og lærende måde indsigt i og mulighed for at reflektere over normer og værdier i forskellige kulturer, kommunikation på tværs af kulturer samt kulturel stereotyper og diversitet. Workshoppen varer 1-2 timer.

Workshoppen faciliteres af 2 engagerede frivillige, som gerne vil være med til at skabe mere fred i verden gennem mere interkulturel læring og forståelse.  Alle frivillige undervisere er uddannet af AFS.

Målgruppe: Folkeskolens 7. – 10. klasse og efterskoler.

Workshop afholdes gratis. Transport skal dækkes for de to frivillige undervisere til og fra skolen.

Årstid

Hele året